Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Meclis üyesi İlhan’dan açıklama

Meclis üyesi İlhan’dan açıklama

“BASKİ’nin su faturası indirimi yok, algı yaratılıyor”

İYİ Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim İlhan, “BASKİ’nin Bandırma ve Erdek’teki su faturalarında yüzde 50 indirim yaptığı doğru değildir, bu bir algı operasyonudur” dedi.
İlhan, BASKİ’nin yeni fatura uygulamasıyla suyun kullanım ücretlerine kademe standardı geldiğini belirtti. Buna göre 0-15 metre küp aralığından sonra indirim uygulandığına dikkati çeken İlhan, “Bandırma ve Erdek’teki vatandaşların yüzde 85’i zaten bu kademeden geçemiyor. Bu nedenle su faturalarında indirim söz konusu değildir. Faturalar yine aynı gelecektir” diye konuştu.
Erdek’in çevre yoluna yıllardır ihtiyaç duyduğunun altını çizen İlhan, şunları söyledi:
“Erdek’in kent içi trafiğinin rahatlaması için mutlaka çevre yolunun yapılması gerekiyor. Bu yol, 5 kilometrenin altında olmasına rağmen yıllardır programa alınmıyor. Bu yolun yapılması için Erdek Belediye Başkanımız Burhan Karışık da Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karayolları yetkilileriyle görüşerek istekte bulunuyor. Ancak öğrendiğimize göre çevre yolunun yapım işi ne yazık ki yine askıya alınmış.”
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Meclis üyesi İlhan’ açıklama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı