Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Meclis üyesi Öğrenir: Şahsıma karşı seviyesiz propaganda yürütülüyor

Meclis üyesi Öğrenir: Şahsıma karşı seviyesiz propaganda yürütülüyor

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Öğrenir, sosyal paylaşım sitesi facebookta kendisi hakkında yazılanların gerçekleri yansıtmayıp, tamamen hayal ürünü olduğunu belirtti.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Öğrenir, sosyal paylaşım sitesi facebook`ta kendisi hakkında yazılanların gerçekleri yansıtmayıp, tamamen hayal ürünü olduğunu belirtti.
Öğrenir, son günlerde isminin sıkça kullanılması üzerine düzenlediği basın toplantısında, bilinmeyenleri anlattı:
Özellikle son günlerde sosyal paylaşım sitesi facebook`ta şahsıma karşı yapılan eleştiriler hakkında tüm gerçekleri kamuoyuna anlatabilmek adına basın toplantısı düzenlemek zorunda kaldığını ifade eden Öğrenir, 28 Mart 2009 yerel seçimlerinde karşı karşıya geldiği siyasiler tarafından kendisine karşı seviyesizce bir propaganda yürütüldüğünü açıkladı. 
Öğrenir, basın açıklamasında şöyle konuştu:
"Geçtiğimiz günlerde, sosyal paylaşım sitesinde iki şahıs arasında ismim siyasi bir pazarlık içinde geçmiştir. Ben yıllardır ticaretle uğraşan sosyal yönlü birisiyim. Asla birlikte siyaset yaptığım arkadaşlarımı, dostlarımı ne satarım, nede gelecek için pazarlık konusunda kullanırım. Siyaseti yalan üzerine kuranlar, geriye dönük baktıklarında, geçmişte ilçemiz için hiçbir şey yapmadıklarını hatta birçok kötülük yaptıklarını görecektir. Benim dışındakilerin düşman olarak gördükleri kişi veya kişilerle benim ticari ilişkilerim vardır. Bu arada, siyaset ile ticaretin ayrı tutulması gerektiğini düşünenlerdenim. Gelecekte başka bir siyasi partide siyaset yapacak olursam eğer, her zaman yaptığım gibi aynı davada birlikte yürüdüğüm dostlarıma danışırım. Onların, arzuları, şahsımı başka bir siyasi partide görmek ise önce partimden istifa eder öyle siyaset yaparım. Ayrıca, ismimin geçtiği bu sanal muhabbette, iş yerimin ruhsatı ile ilgili konuşmalara da cevap vermek istiyorum. Akaryakıt istasyonumun ruhsatını Sayın Hamit Nural`ın, belediye başkanlığı döneminde aldım. Bu durum, belediyenin ruhsat kayıtlarında da zaten mevcuttur. "Çamur At İzi Kalsın" felsefesiyle maalesef güzel ilçemiz bu hale getirilmiştir. Belediye eski başkanımız Hamit Nural`a işyerimi açmamla ilgili yardımı ve desteğinden dolayı kendilerine teşekkür eder, tüm Erdek halkına sevgilerimi, saygılarımı sunarım."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı