Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mehmet Hazar, hizmete doymuyor

Mehmet Hazar, hizmete doymuyor

Bandırmalı Mehmet Hazar, hizmete doymuyor.

Bandırmalı Mehmet Hazar, hizmete doymuyor. 1969-1996 yılları arasında devlet memuru olarak görev yapıp 1996 yılında Bandırma Sivil Savunma Müdürlüğü´nden emekliye ayrılan Hazar, 22 yıl süreyle üstlendiği Bandırma Rotary Kulübü´nün sekreterliğine verdiği üç yıl aranın ardından yine aynı göreve döndü. Bandırma Lions Kulübü´nde de 25 yıldır aralıksız sekreterya görevini yürüten Mehmet Hazar, şunları söyledi:
?Devlet memuriyetinden emekli olduktan sonra 9 yıl süreyle BAĞ-KUR Bandırma Derneği´nde görev üstlendim. 22 yıldır, Bandırma Rotary Kulübü, 25 yıldır Bandırma Lions Kulübü´nde sekreterlik görevinde bulunuyorum. 2 yıldan beri Bandırma Verem Savaş Derneği´nin sekreteriyim. Bandırma Hayır İşleri Derneği ve Bandırma Güreş İhtisas Kulübü´nün yönetim kurullarında görev yapıyorum. Bandırma-Kamen Dostluk Derneği sekreterliğini de yürütüyorum. İlçe Eğitim Kurumlarını Geliştirme ve yaşatma Derneği üyesiyim.?
1944 yılında, Bandırma´da doğan Mehmet Hazar, ?Memleketime vermeye çalıştığım her hizmet beni çok mutlu ve huzurlu ediyor. Sağlığım elverdiği sürece bu hizmetimi sürdürmek istiyorum? dedi.
Haber : Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Mehmet Hazar hizmete doymuyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false