Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Mehmet Tüm, BGC’yi ziyaret etti

Mehmet Tüm, BGC’yi ziyaret etti

26. dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni(BGC) ziyaret etti. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları da katıldı.

Tüm, ziyaret sırasında gazeteci-yazar Önder Balıkçı’nın sorularını yanıtladı.
14 Mayıs seçimleri için CHP Balıkesir Milletvekilliği aday sıralamasına alınmamasının kendisinde bir kırgınlık yaratmadığını, ancak üzüldüğünü belirten Tüm, “Partimin yaptırdığı temayül yoklamalarında, Bandırma’da birinci, Balıkesir’de ise ikinci çıkmıştım. Ancak Türkiye olağanüstü bir dönemden geçiyor. Ülkemizi bu karanlık dönemden kurtarmak zorundayız. Ülkemizin geleceği önemlidir. Partimin emrindeyim” dedi.
Siyasetin halka hizmet ve sorunları çözme sanatı olduğunun bilinci içinde hareket ederek vatandaşlara dokunduğunu, samimi bir şekilde halkın arasında olmaya özen gösterdiğini vurgulayan Tüm, 14 Mayıs’taki seçimden “Millet İttifakı”nın başarıyla çıkarak parlamento çoğunluğunu elde edeceğine ve ittifakın adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı seçileceğine inandığını belirtti. Tüm, ülkemizde bugün siyasi değişim isteğinin açıkça görüldüğüne işaret ederek, “14 Mayıs’ta halkımızın en doğru kararı vereceğinden kuşku duymuyorum” diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Mehmet ziyaret
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı