Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mejianın sözleşmesi uzatıldı

Mejianın sözleşmesi uzatıldı

Banvit Basketbol Kulübü, sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan Sammy Mejianın sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Mejia, Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ve Genel Menajer Turgay Çatalolukun da hazır bulunduğu toplantıda, sözleşmesini

Banvit Basketbol Kulübü, sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan Sammy Mejia`nın sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Mejia, Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ve Genel Menajer Turgay Çataloluk`un da hazır bulunduğu toplantıda, sözleşmesini iki yıl daha uzatan sözleşmesini imzaladı.
İmza töreninde konuşan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Mejia`nın yalnız Banvitspor ailesi için değil, Türk basketbolu için çok değerli bir oyuncu olduğuna dikkati çekerken, "Mejia, bizim ailemiz için çok önemli bir oyuncu. Banvitspor olarak onu çok seviyoruz. Avrupa`da ve Türkiye`de birçok takımın kadrosunda görmek istediği, gerek karakteri, gerek yaşantısı ve gerekse sportmen kimliğiyle örnek bir sporcu olan Mejia`ya, yeniden Banvitspor ailesini seçmesi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Onu, iki yıl daha kadromuzda bulunduracak olmaktan mutluyum" dedi.
Banvitspor Genel Menajeri Turgay Çataloluk da konuşmasında, Mejia`nın, kısa süre içinde Banvit ailesine sağladığı mükemmel uyumdan ve verdiği katkıdan memnuniyet duyduklarını vurgularken, kendisine teşekkür etti.
Mejia ise kendisini iki yıl daha turuncu-yeşilli formaya bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı konuşmada, "Banvit`in sahibinden, Banvitspor`un malzemecisine dek herkese teşekkür borçlu olduğunu vurgularken, "Bu takımın forması altında mücadele etmekten mutlu ve heyecanlıyım. Doğru yol ve doğru hedefler peşinde bulunan Banvit ailesinin bir parçası olmaktan gururluyum" dedi.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıç, "Bu yıl kurduğumuz takımı sevdik. Bu çekirdek kadroyu bozmak istemiyoruz ve bu kadroyla başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. Kılıç, bu bağlamda diğer yabancı oyuncularının yanı sıra Türk oyuncularla da sözleşmelerini uzatmak istediklerini açıkladı.  Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Tomoo Amıno`yu kadrolarına katmak için girişimlerinin sürdüğünü belirtirken, Bandırma Kırmızı`nın aldığı başarısız sonuçları değerlendirirken, "2. Lig`de mücadele etmek zor. Bandırma Kırmızı`nın küme düşmesini istemiyoruz. Ancak bu takımımızın asıl hedefi ise A takımımıza oyuncu yetiştirmektir" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false