Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mekin, yeni dizide

Mekin, yeni dizide

Usta oyuncu Ahmet Mekin, ilk kez bir amayı canlandırıyor

1980 yılından beri Erdek´e bağlı eski köy-belde, şimdiki kırsal mahalle Ocaklar´da yaşayan usta oyuncu, ?Yeşilçam efsanesi? Ahmet Mekin, ATV´nin son dizisi ?Kimse Bilmez?de, görme yetisi olmayan bir kişiyi canlandırıyor.
ATV´de ikinci bölümü yayınlanan dizideki ?Tuğrul Baba? rolü hakkındaki düşüncelerini açıklayan Mekin, şunları söyledi:
?Bunca yıldır sinema, tiyatro ve dizilerde sayısız roller üstlendim. Ama ilk kez görme yetisinden yoksun bir kişiyi canlandırıyorum. Yabancı sinemada Al Pacino´nun da gözleri görmeyen bir kişiyi canlandırdığı ?Kadın Kokusu´ filmini çok beğenmiştim. Zaten Al Pacino, çok beğendiğim oyuncuların başlarında gelir. Şimdi ben de ilk kez gözleri görmeyen bir kişi rolündeyim.?
DİZİDE KİMLER VAR
Yaz aylarına damgasını vurması beklenen dizide Keremcem´in canlandırdığı Ali´nin yetiştirme yurdundan hocası olan Ahmet Mekin´in can verdiği ?Tuğrul Baba?, Ali´ye karanlıkta görmeyi öğreten bilge kişidir.

Yapımcılığını ?Baba Yapım?, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren´in üstlendiği ?Kimse Bilmez?in senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme aldı.
Baş rollerini Keremcem (Ali), Özge Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uğur) ve Burak Serdar Şanal´ın(Pilot) paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda, Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu(Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Yiğit), Selda Özbek(Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Mehmet Ali Kaptanlar(Samim), Adnan Biricik (Kurtbey) gibi isimler yer alıyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Mekin yeni dizide
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli