Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Merkeze alınan Vali Turhan vedalaşarak ayrıldı

Merkeze alınan Vali Turhan vedalaşarak ayrıldı

Bandırma Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Malik Kavuk'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Pircioğlu'nun yasa ve yönetmelik tanımaz uygulamalarda bulunduğu öne sürülüyor.

Valiler kararnamesiyle merkeze alınan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ın veda töreninde hüzün hakimdi.
Valilik bahçesindeki uğurlamaya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ferudun Boz, vali yardımcıları, daire müdürleri, valilik personeli ile birlikte şehit aileleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Vali Turhan, iki yıldır Balıkesir`de hizmet etmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtip, "Bu bir bayrak yarışıdır. Şahsen görevimi yapmış olmanın huzuru içerisindeyim" dedi.
Kendisini uğurlamaya gelen şehit annelerinin ellerini öpen Vali Turhan’ın veda töreninde, duygusal anlar yaşanırken, ağlayanlar oldu.
Vali Turhan, valiliğin web sayfasından yayınladığı mesajla da Balıkesirlilerle vedalaştı. Turhan, sitedeki mesajında, "Balıkesir`in eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültüre, sanata, spora, ulaşıma kadar her alanda daha iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden çalıştık. Birlikte mesai yaptığımız, Balıkesir`i ileriye taşıma adına çaba gösterdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütü yönetici ve üyelerine, bizlerle birlikte fedakarca koşturan basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim. Balıkesir`de hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Tüm halkımızı Allah`a emanet ediyorum" ifadelerine yer verdi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli