Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet sevinci

Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet sevinci

Erdek Meslek Yüksekokulunda 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı düzenlenen törenle sona erdi.

Erdek Meslek Yüksekokulunda 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı düzenlenen törenle sona erdi.
Törende dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Törene Erdek İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahir Alkan, Erdek Belediye Başkanvekili Melek Decan Erarslan, Erdek Cumhuriyet Başsavcısı Raşit Emir Dellal, Dz. Dr. Kurmay Kd. Alb. İskender Tunaboylu, Erdek Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Ezine Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
 
Meslek Yüksekokulunda 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında Turizm ve Yerel Yönetim bölümlerinden toplam 136 öğrenci mezun oldu. Dönem 1`incisi Yerel yönetim bölümünden Hasan Yelekin oldu.
Törende konuşan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahir Alkan " Bugün karmaşık duygularla yeni hayatlarına uğurladığımız sevgili öğrencilerimiz her biriniz ayrı birer kimlik ve kişilik olarak üniversitemizin gelişmesine ve tarihine önemli değer kattınız. Başarıyla üstesinden geldiniz üniversite hayatınız sizlere yeni kapılar açabilmeniz için birer diploma ve meslek verdi. Mezuniyetinizin belgesi diplomalarınız bundan sonra sizler için bu yeni yolda birer anahtar olacaktır" dedi.
"Şimdi yeni bir hayatın eşiğindesiniz. İnanç sabır ve gayretle önünüze çıkan tüm engelleri aşabileceğinizi bilmenizi isterim şeklinde konuşmasını sürdüren Alkan, "Maddi ve manevi tüm zorlukları geride bırakarak, büyük bir fedakarlık göstererek döktüğünüz her damla terinizin karşılığını alma ve topluma hizmet etme zamanı geldi. Sizlere meslek yaşamında başarılar dilerim" diyerek sözlerini bitirdi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı