Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mesut Bakkal’la sezon sonuna kadar anlaşma imzalandı

Mesut Bakkal’la sezon sonuna kadar anlaşma imzalandı

Mustafa Gürsel’le yollarını ayıran Bandırmaspor, yeni teknik direktörü Mesut Bakkal’la sözleşme imzaladı.

Mustafa Gürsel’le yollarını ayıran Bandırmaspor, yeni teknik direktörü Mesut Bakkal’la sözleşme imzaladı.
İmza töreninden önce konuşan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, bordo-beyazlı takımın şu anda puan cetvelindeki yerinden memnun olmadığını belirterek, “Ancak 3 puanlı bir sistemde kısa süre içinde çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi. Göçmez, bir süre önce dinlenmeye karar verdiği Mesut Bakkal’ı, Bandırmaspor’da çalışmaya ikna ettiklerini belirterek, “Hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.
BAKKAL’IN AÇIKLAMASI
Daha sonra söz verilen Mesut Bakkal, basın toplantısında gördüğü ilginin kendisini duygulandırdığını ve şaşırttığını belirterek, şunları söyledi:
“22-23 yıldan beri Süper Lig’de görev yapan bir teknik adam olarak böyle bir kalabalığı ilk kez görüyorum. Hayaller ve gerçekler vardır. Biz, hayalleri gerçeklere dönüştürmek için varız. Bandırmaspor, geçen yıl final oynayan bir takım. Beklentileri yüksek. Bandırmaspor’un teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Kulüp başkanımız Onur Göçmez’in, ‘Siz bize gelmeden, biz yanına gelelim’ sözleri de beni çok etkiledi. Anlaşmamız çok kısa sürdü. Bandırmaspor’un sıkıntıları olsa da iyi bir takım olduğunu biliyorum. Çok iyi bir yönetimi var. Burada çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu sıcak karşılama, iyi bir aile ortamı olduğunu da gösteriyor. Herkese teşekkür ediyorum.”
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, Bakkal ile içinde bulunduğumuz sezonun sonuna kadar anlaşma yapıldığını açıkladı.
Ardından, Bakkal ile sözleşme imzalandı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı