Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

METEOROLOJİ UYARDI; FIRTINAYA DİKKAT

METEOROLOJİ UYARDI; FIRTINAYA DİKKAT

Meteorolojiden yapılan uyarıda Marmara’nın güneyinde bu sabah başlayacak fırtınanın çarşamba günü öğleden sonra etkisini kaybedeceği açıklanırken vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Meteorolojiden yapılan uyarıda Marmara’nın güneyinde bu sabah başlayacak Fırtınanın Çarşamba günü öğleden sonra etkisini kaybedeceği açıklanırken  vatandaşların dikkatli  olmaları istendi.
Meteorolojiden yapılan açıklamada Marmara’da rüzgarın, bugün (Salı) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 5 ila 7 kuvvetinde (40-60 km/sa) fırtınamsı rüzgar, batısında 8 kuvvetinde (75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, salı akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklendiği ve Ege’de rüzgarın, sabah saatlerinden itibaren güneyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, bugün  akşam saatlerinden sonra Marmara'nın kuzeyinde Çarşamba günü öğle saatlerinde Marmara'nın güneyinde etkisini kaybetmesi beklendiği açıklandı.                              

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: METEOROLOJİ UYARDI; FIRTINAYA DİKKAT
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı