Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Mevsimlik çiçek ekimleri sürüyor

Mevsimlik çiçek ekimleri sürüyor

Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki trafik adaları, refüjler ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek ekiminde bulunuyor.

Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler ilçe genelindeki trafik adaları, refüjler ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek ekiminde bulunuyor.
Görsel güzellik katıyor
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler ilçedeki yeşil alanlar, trafik adaları ve refüjleri kapsayan çalışmada mevsimlik çiçeklerle ilçenin çehresini renklendirmeye başladı.
Konu ile ilgi açılama yapan Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, "İlçemizin yeşil dokusunu korumak için ağaçlandırma çalışmalarını yürüten ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara mevsimlik çiçek ve fidan dikimini sürdürüyor" diye konuştu.
İlçenin cadde ve sokaklarında park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerce, planlı bir şekilde çiçeklendirme faaliyetlerinin devam ettiğini kaydeden yetkililer, bunun yanında park ve yeşil alanlarda bitki ve mevsimlik çiçek dikimi, orta refüjları çimlendirme çalışmalarının aralıksız devam etmesiyle, Erdek sınırları içinde yeşil alanları artırmayı en büyük hedef olarak açıkladı. 
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli