Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MEZUN OLDUKLARI LİSEYE HAYAT TECRÜBELERİ İLE GELİYORLAR

MEZUN OLDUKLARI LİSEYE HAYAT TECRÜBELERİ İLE GELİYORLAR

Grafik ve Fotoğraf Alanı Tanıtım Söyleşisi için Bandırma´ya gelecek olan Onur Gökalp ve Ferit Güleç, 16 Mayıs Perşembe günü saat 10.00-12.30 arasında Bandırma Barış Manço Kültür Merkezinde sektöre ilgi duyan öğrenciler ve sektör çalışanları ile bir araya

Grafik ve Fotoğraf Alanı Tanıtım Söyleşisi için Bandırma´ya gelecek olan Onur Gökalp ve Ferit Güleç, 16 Mayıs Perşembe günü saat 10.00-12.30 arasında Bandırma Barış Manço Kültür Merkezinde sektöre ilgi duyan öğrenciler ve sektör çalışanları ile bir araya gelecek. Yıllar önce öğrenim gördükleri okulun organizasyonu ile bu kez birer meslek profesyoneli olarak Bandırma´ya gelecek Gökalp ve Güleç bu etkinlik için çok heyecanlı olduklarını belirterek Grafik Tasarım ve Fotoğraf alanında ilgi duyan herkesi söyleyişe davet ettiler.
FERİT GÜLEÇ VE ONUR GÖKALP KİMDİR?
1983 doğumlu Ferit Güleç 2001 yılında o dönem adı Bandırma Anadolu Meslek Lisesi olan Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım Bölümünden mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümünden mezun olan Güleç İstanbul´da birçok marka ve ajansa İllüstrasyon, Grafik Tasarım, Karakter Tasarımı ve reklam filmeri için Storyboard yapıyor. Polisiye Dergi 221B, OT Dergi, KAFA Dergi v.b yayınlarda çizgi roman ve illüstrasyon yapıyor.Ayrıca Kogital dijital ajansında Sanat Yönetmenliği yapmaktadır.
2002 yılında Bandırma Anadolu Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olan Onur Gökalp, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünü bitirdi. Monroe Creative Studio´nun Kurucu Ortağı ve Yaratıcı Yönetmeni olan Onur, markalaşma, baskı, tipografi, yayıncılık, iletişim ve web tasarımı ve çağdaş sanata alanında çalışmaktadır. Ayrıca reklam ve animasyon videoları yönetmektedir. Onur, Türkiye Grafik Tasarımcıları Derneği (GMK) başkanıdır. Ayrıca 2010 yılında dünya genelinde 20 ülkede gerçekleştirilen ve halka açık bir sanat etkinliği olan ART BY CHANCE Ultra Kısa Film Festivali´nin yaratıcı yönetmenliğini yaptı. Onur, dört yıldır Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde web tasarımı dersi veriyor.
Haber : Ozan Ertuğrul



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli