Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MHP Adayı Öztürk Kapıdağ´ı gezdi

MHP Adayı Öztürk Kapıdağ´ı gezdi

MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Kamil Gültekin Öztürk seçim çalışmaları için geldiği ilçemizde Kapıdağ Yarımadasını gezdi.

MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Kamil Gültekin Öztürk seçim çalışmaları için geldiği ilçemizde Kapıdağ Yarımadasını gezdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Kamil Gültekin Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında geldiği ilçemizde vatan daşlardan partisine destek istedi.
Erdek merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret etmek üzere ilçemize gelen Öztürk´ü, MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları karşıladı.
Ziyarete Tatlısu Mahallesinden başlayan MHP Balıkesir 4. Sıra Milletvekili Adayı Kamil Gültekin Öztürk, burada esnafı ve kahvehaneleri ziyaret etti.
1 Kasım da yapılacak seçimlerde partisine destek isteyen Öztürk, Tatlısu Mahallesi ziyaretinin ardından sırasıyla Düzler, Erdek, Ocaklar ve Narlı Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlara kendisini tanıttıktan partisinin seçim beyannamesini anlattı.
Dönüş yolunda Erdek´te MHP Erdek İlçe Teşkilat binasını da ziyaret eden Öztürk burada gazetemize açıklamalarda bulundu.
İki hafta sonra yapılacak olan seçimlerde oluşacak sonucun Balıkesir ve ülke adına çok önemli olduğunu kaydeden Öztürk, "Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir´de 2014 yılında yapılan seçimlerde ikinci, 7 Haziran´da yapılan seçimlerde ise 3. parti olarak seçimlerden çıkmıştı. Yine milletvekili sayısını ikiye yükseltmişti. Ben inanıyorum ki bu seçimlerde MHP Balıkesir ve Türkiye genelinde oy oranını arttıracaktır. Biz parti olarak hep savunduğumuz bölge adaylığı konusunu bu seçimlerde yerine getirdik. Bölgenin adayı olarak da ben üstüme düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Benim için başarı milletvekili seçilip seçilememekle ölçülemez. Ben partimin oyunu arttırmak için elimden geleni yapıyorum. Eğer ki ben bölgede partimin oylarını arttırabilirsem bu bizim için en büyük mutluluk ve gururdur. Bu seçimlerde sandıktan çıkacak sonuç ülkemiz ve Balıkesir´imiz için çok önemlidir. AK Parti artık çöküş dönemine girmiştir." dedi.
1 Kasım´da MHP´nin iktidarın ortağı olacağını iddia eden Öztürk, "Bu ülke üç aydır AK Parti sayesinde hükümetsiz bırakılmıştır. Ama artık yapılan yanlışlıklar kirli oyunlar ve entrikalar son bulacaktır. 1 Kasım´da Milliyetçi Hareket Partisi oylarını arttıracak ve iktidarın ortağı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.
Öztürk, yapılacak olan seçimlerde hedeflerini de açıklarken şunları söyledi: "1 Kasımda yapılacak seçimlerde bizim beklentimiz tabii ki ülke genelinde tek başına iktidara gelmektir. Balıkesir´de ise en az 4 milletvekili çıkarmaktır. Biz daha önce Balıkesir´de hep yapmak istediğimiz bölge dağılımını bu seçimlerde hayata geçirdik. Bu bölge dağılımı bize hedeflediğimiz başarıyı getirecektir. Buradan ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum. Bizi her gittiğimiz yerde ilçe teşkilatları bağrına basıyor. Bugün Erdek´te de bizleri karşılayarak bizlere enerji veren coşku katan başta Erdek İlçe Başkanımız Murat Çolak´a ve yönetim kuruluna ile İlçe Kadın Kolları Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Elde edilecek başarıda en büyük pay sahibi onlar olacaktır."
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Adayı Öztürk Kapıdağ gezdi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli