Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP Balıkesir, Edremit´teki hain saldırıyı kınadı

MHP Balıkesir, Edremit´teki hain saldırıyı kınadı

Edremit İlçesi Kadıköy Mahallesi´nde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerine, 20 Nisan Pazartesi saat 01.00 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi.

Edremit İlçesi Kadıköy Mahallesi´nde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerine, 20 Nisan Pazartesi saat 01.00 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker yaralandı, olay yerinden kaçan zanlılardan 2´si gözaltına alındı.
MHP Balıkesir İl Başkanı E. Gökay Yüksel, Edremit´te meydana gelen menfur saldırıyı, basına gönderdiği yazılı açıklamayla kınadı.
MHP İl Başkanı Yüksel açıklamasında, Balıkesir´i Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kuruluş temellerinin atıldığı, Milli Mücadelenin başlangıç ateşinin yakıldığı güzide bir Kuvayı Milliye şehri olduğunu hatırlattı.
Vatan mevzu bahis olduğunda en büyük bedelleri ödemiş ve gerektiğinde ödemekten geri kalınmayacağını milletimizin birçok defa gösterdiğini ifade eden Gökay, mesajını şöyle sürdürdü: ?Türk Milletinin güvenliği için görev yapan jandarmamıza ve polisimize saldırı gafletinde bulunan bu kendini bilmezlerin, içinde bulundukları haleti ruhiye ne olursa olsun vatan haini oldukları ve dağda askerimize, polisimize kurşun sıkan bölücü teröristlerden bir farkları bulunmadığının bilinmesini isteriz. Türk Milleti her daim kendi öz evlatlarını baş tacı etmiştir ve etmeye devam edecektir. Kendi bağrından çıkarttığı ve varlığını emanet ettiği güvenlik güçlerimize her daim sahip çıkacaktır. Her ne şart altında ve sonucu ne olursa olsun, yüce Türk Devletine ve onu temsil eden başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere aşağıdan yukarıya tüm temsilcilerine el kaldıranın elinin, baş kaldıranın başının kesileceğinin bilinmesini isteriz. Menfur saldırı esnasında yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyor, ailelerine, jandarma ve polis teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.? Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli