Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Balıkesir İl Başkanlığı Kongresi yapıldı

MHP Balıkesir İl Başkanlığı Kongresi yapıldı

MHP Balıkesir İl Başkanlığı Kongresi tek adayla yapıldı.

MHP Balıkesir İl Başkanlığı Kongresi tek adayla yapıldı.
Daha önce genel merkez tarafından atanan Ekrem Gökay Yüksel bu kez seçimle MHP Balıkesir İl Başkanı oldu. MHP´nin 13. Olağan Kongresi´ne katılan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman yaptığı konuşmada, CHP ve İYİ Parti´ye yüklendi.
CHP´yi ABD seçimleri üzerinden, İYİ Parti´yi de FETÖ ve HDP ile işbirliği yaptığı iddiasıyla eleştiren Milletvekili Büyükataman, ?Varsın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kendine yeni efendiler arasın? sözleriyle CHP´ye yüklenirken, İYİ Parti için de ?Arkasına saklandıkları Cumhuriyet Halk Partisi´ni aradan çıkarttığınızda HDP ile İYİ Parti başbaşadır. Kirli ilişkiler ağındaki aracıları çıkardığınızda FETÖ ile İYİ Parti aynı masadadır.? ifadelerini kullandı.
Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidilerek tek liste ile seçime giden Ekrem Gökay Yüksel il başkanı seçildi.
Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan MHH Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir´deki bayrağı daha yukarıya taşımak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Kongreye MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman´ın yanı sıra MHP MYK Üyeleri Fevzi Zırhlıoğlu ve Fatma Savran ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı katıldı.
Ekrem Gökay Yüksel başkanlığındaki il yönetimi şu isimlerden oluştu: ?Ekrem Gökay Yüksel, Cevdet Gürcan, S. Hakan Başkır, Hasan Öztürk, Rafet Can, Sertaç Gündoğan, Ali Özdemir, Nuri Özcan, Niyazi Tunç, Taha Tunus, Hüseyin Köse, Fatih Mete Ezginer, Yaşar Balmumcu, Arif Sezer, Ahmet Sakbaş, Burak Arslan, Muharrem Kurtkan, Ersan Özmen, Necati Çakır, Özgür Yılmaz, İsmail Karaağaç, Kadir Işıktaş, Selçuk Köseoğlu, Harun Bozbay, Ahmet Çakır.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı