Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP Balıkesir İl Teşkilatı mazbatalarını aldı

MHP Balıkesir İl Teşkilatı mazbatalarını aldı

MHP Balıkesir İl Teşkilatı Kongresi´nde seçilen yeni İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

MHP Balıkesir İl Teşkilatı Kongresi´nde seçilen yeni İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.
Mazbataları aldıktan sonra basının karşısına çıkan MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, ?Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte MHP´yi Balıkesir´de üst seviyelerine taşıyacağız. Hedeflediğimiz çizgide ilerlemeye devam edeceğiz. Partiye kazandırmış olduğumuz bina ile de hem Ankara´da hem de Balıkesir´de partililerimizin takdirini kazandık.? diye konuştu.
MHP Balıkesir İl Başkanlığı yönetiminde bulunan Küçük-San Başkanı Ahmet Sakbaş, yeni yönetim kurulu olarak birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi.
MHP önceki dönem Altıeylül İlçe Başkanı olan ve yeni yönetimde yer alan İsmail Karaağaç, ?MHP´yi Balıkesir´de güzel yerlere taşıyıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz.? dedi.
MHP Balıkesir İl Başkanlığı Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Ali Özdemir ise ?Kongrelerimizi tamamladık. Kazasız belasız güzel geçen kongrelerinin ardından Balıkesir´de güzel işlere imza atmak için çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz. İl Başkanımız Ekrem Gökay Yüksel´in de dediği gibi Parti içerisinde il genelinde koordineli bir şekilde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Seçim varmış gibi çalışmalıyız.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli