Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Balıkesir Milletvekili adayı Turhan: ?MHP, ülkenin geleceğidir?

MHP Balıkesir Milletvekili adayı Turhan: ?MHP, ülkenin geleceğidir?

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Balıkesir Milletvekili yedinci sıra adayı Atilla Turhan, basın toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Balıkesir Milletvekili yedinci sıra adayı Atilla Turhan, basın toplantısı düzenledi. Bandırma ilçe binasında gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı MHP Bandırma İlçe Başkanı Bahadır Genç yaptı. Konuşmasına terörü lanetleyerek başlayan Genç, 1 Kasım seçimine en üst düzeyde hazırlandıklarını belirtirken, ?Başarmak için sabırsızlanıyoruz. Milletimize ve kendimize güveniyoruz. Ülkenin geleceğine sahip çıkmak istiyoruz. Ülkenin geleceğine sahip çıkmak isteyen herkesi oy vermeye çağırıyoruz. MHP, ülkenin geleceğidir. Ülke sizin, karar sizin. Gelecek, Türk Milleti´nindir. Vatandaşlarımız, 7 haziranda sarı kart gösterdiği bu hükümete 1 kasımda bu kez kırmızı kart gösterecektir? dedi.
Milletvekili adayı Atilla Turhan da konuşmasında, AKP iktidarının, 13 yıldır ülkeyi çok kötü yönettiğini ve içinde bulunduğumuz ortama getirdiğini öne sürdü. MHP´nin, iktidar olduğunda AKP´den hesap soracağına dikkati çeken Turhan, şunları söyledi:
?Verin oyunuzu MHP´ye, getirin tek başına iktidara, hesabını soralım. MHP, her sözünde haklı çıkmıştır. Gelecek, MHP´dir. MHP ise gelecek demektir. MHP, ülkenin geleceğidir. Ülkenin geleceğine oy ver.?
Turhan, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm´ü de eleştirdi.
Basın toplantısında MHP´liler, ellerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKPli Bakan ve yöneticiler ve bazı valilerin sözlerinin yer aldığı pankartları ellerinde taşıdılar.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false