Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP Grup Başkan Vekili Akçay, Kafaoğlu ile bir araya geldi

MHP Grup Başkan Vekili Akçay, Kafaoğlu ile bir araya geldi

MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, MHP İl Başkanı Orhan Dereli ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziya

MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, MHP İl Başkanı Orhan Dereli ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Kafaoğlu, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay´ın uzun yıllar Balıkesir´de başarılı bir şekilde görev yaptığını belirterek, Akçay ile birlikte o dönemde vatandaşla maliye arasındaki köprünün her zaman en üst seviyede yer aldığını hatırlattı.
31 Mart´ta Cumhur İttifakı ile başarıyı yakalamak istediklerini ifade eden Kafaoğlu, ?Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yücel Yılmaz kadar biz de çalışıyoruz. Balıkesir´i Yücel Yılmaz ve ilçe belediye başkanları 2023 hedefine ulaştıracaktır. MHP teşkilatıyla uyum içerisinde çalışıyoruz, İl Başkanımız ve teşkilattan memnunuz. 31 Mart´ta mutlu sona ulaşacağız? dedi.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay´da ?Balıkesir´de görev yaptığım 2003-2007 yılları arasında Zekai Kafaoğlu AK Parti İl Başkanı olarak görevdeydi, kendisiyle o günlerden tanışıyoruz. Ben Balıkesir´deki OSB´nin 2003 yılını biliyorum ve şu andaki dönemini karşılaştırıyorum, değişimin yaşandığı ortada. Balıkesir´de kent kültürü yoğun, Türkiye´de gecekondusu olmayan tek il Balıkesir. Balıkesir sosyo-kültürel yapısı ve milli duruşuyla çok özel bir yeri var. Biz de kendimizi her platformda Balıkesir´li olarak görüyoruz, benimsiyoruz. Bana zaten 10. Milletvekili diyorlar. 31 Mart seçimlerinde de Balıkesir´den güzel bir sonuç bekliyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı