Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MHP İl Başkanı Dereli Bandırma´da

MHP İl Başkanı Dereli Bandırma´da

MHP Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, Bandırma´da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, Bandırma´da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.
MHP İl Başkanı Dereli, toplantının açılış konuşmasında parti içerisinde fitne fesat çıkartmaya gerek olmadığını söyledi.
Dereli, konuşmasında şöyle konuştu: ?Parti üyelerimiz varken, birileri kalkıyor ?biz il başkanlığına hazırlanıyoruz´ şeklinde söylemler duyuyoruz. Bizi bu makama layık gören ve oturtan Genel Başkanımızdır. Bu kongre sürecine kadar hiç kimsenin görevden alma ve atama yetkisi yoktur. Genel Merkeze her giren, fotoğraf çektiren zannediyor ki, genel merkez arkamızda. Bizde esas olan lidere sadakat, liyakat ve karakterdir. Biz istişare ile çözüm bulan hareketiz. Buna uymayan kişiler diğer kurulan partilere geçer orada yerini alır. Sokak siyasetiyle hiç kimse makam mevki elde edemez. Şu anda Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz. Cumhur İttifakı olarak güçlü olunca, herkes güçlüyü görünce makamlardan, mevkilerden yararlanmak istiyor. Bizde lider ne diyorsa odur tüzüğümüz vardır, asparagas yalan dolan haberlerle bir yerlere gelmenin hesabını yaparak benim 235 bin oyum var diyen kişi bugün çöplüğe gitmiştir. MHP´de hiç kimse teşkilattan üstün değildir. Teşkilatçılık esastır, teşkilat ne emir verirse herkes buna uymak zorundadır. Uymak istemeyen arkadaşlar, zaten aramızdan ayrılıp yollarını çizmişlerdir. Bize hiçbir PKK´lı çıkıp ta bizim sayemizde meclise girdiniz lafını etmemiştir, bizim anlımız açık yüzümüz paktır.?
Dereli´nin ardından söz alan MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal´da, kendisini ?lider-teşkilat-doktrin´ felsefesini kabul eden ülkücü hareketin neferi olarak tanımladı.
Haber: Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Başkanı Dereli Bandırma
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli