Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP ilçe başkanı Bağcı, başarılı sporcuyu kutladı

MHP ilçe başkanı Bağcı, başarılı sporcuyu kutladı

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapılan Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışmalarından iyi derecelerle dönen 2024 Olimpiyatları Aday Adayı Milli Sporcumuz Aleyna Karaca´yı kutl

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapılan Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışmalarından iyi derecelerle dönen 2024 Olimpiyatları Aday Adayı Milli Sporcumuz Aleyna Karaca´yı kutladı.
Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü sporcularının Erdek Kapalı Spor Salonu´nda devam eden antremanlarını izleyen MHP İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetimi, sporcumuz Aleyna Karaca´yı başarısından dolayı kutlayıp hediye vererek onurlandırdı.
Aynı zamanda sporcuları Olimpiyatlara hazırlayan Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan´ı da kutlayan MHP İlçe Başkanı Bağcı, sporcuların her zaman destekçisi olacaklarının belirterek bir süre Gülhan ile sohbet ettikten sonra salondan ayrıldı.
Haber: Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli