Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP Manyas kongresinde Taşkın güven tazeledi

MHP Manyas kongresinde Taşkın güven tazeledi

MHP Manyas İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı.

MHP Manyas İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı.
MHP Manyas İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi Manyas Belediyesi Atatürk Kültür Salonu´nda gerçekleştirildi.
MHP İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk´ün divan başkanlığında gerçekleşen kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Nazmi Taşkın, 63 delegenin oyunu alarak MHP Manyas İlçe Başkanı seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede kürsüye çıkan MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, yaptığı konuşmada, ülkemizin en karanlık bir dönemden geçtiğini, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin sözünden asla çıkmayacaklarını açıkladı.
MHP´den asla çatlak bir ses çıkmayacağı sözünü veren Taşkın, ?Hedefimiz 2023 Türkiye´sine emin adımlarla yürümek, bunu da başaracağız." dedi.
Nazmi Taşkın´ın tekrar başkan seçildiği kongrede MHP yönetimi şu isimlerden oluştu: Sedat Bozan, Lütfü Karalar, Süleyman Sayın, Recep Öztürk, Hakan Gürer, Yılmaz Sınırdere, Muhsin Yılmaz, Ali Hikmet Aran, Sebahattin Teşi, Fatih Erer, Suat Öztürk, Emre Kolcu, Fahri Özmen ve Savaş Başaran.
İl delegeliklerine ise Nazmi Taşkın, Hakan Gürer, Nihat Bozan, Ahmet Yılmaz, Lütfü Karalar, Süleyman Sayın, Hulisi Varna, Çetin Söylen, Güngör Omay, Selahattin Teşi, Nursel Cicigül, Dilber Taşkın ve Recep Öztürk seçildi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli