Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MHP Milletvekili İsmail Ok Başkanlık sistemine karşı

MHP Milletvekili İsmail Ok Başkanlık sistemine karşı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir ve İlçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar ile gündeme dair fikir alışverişinde bulundu.

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, yoğun Ankara gündemi hakkında fikir alışverişi yapmak için halk ziyaretlerine başladı.
Balıkesir ili ve ilçelerine ziyaretlerde bulunan Ok, Balıkesir il merkezi ve Edremit, Havran, Gömeç, İvrindi, Burhaniye, Susurluk, Bigadiç, Sındırgı, Kepsut, Dursunbey ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Ülke gündeminin en önemli konusu haline gelen Başkanlık sistemi hakkında MHP´li 5 milletvekili ile ?Hayır´ oyu kullanacaklarını ifade eden İsmail Ok, yaşananlar hakkında vatandaşa bilgi verip fikirlerini sordu.
Balıkesir halkının da Başkanlık sistemine karşı olduğuna değinen Ok, ?´Balıkesir ve ilçelerine gerçekleştirdiğim ziyaretler esnasında Başkanlık sistemi hakkında göstermiş olduğumuz tepki Balıkesirli hemşerilerimiz tarafından da memnuniyetle karşılandığını gördüm. Kuvay-ı Milli şehri ismini canlarıyla kanlarıyla Balıkesir´e armağan eden hemşerilerimiz Cumhuriyetin ve bölünmez bütünlüğün ne kadar önemli olduğunu geçmişinden iyi bilmektedir. Bunun içinde gerekli tüm bedelleri geçmişte ödemiş, bugünde ödemeye hazır olduğunu gördüm. Şehrimizin ve ülkemizin daha önemli sorunları bulunduğunu Balıkesir halkı bilmektedir. Bu nedenle Balıkesir, Başkanlığa ?Hayır´ diyecektir´´ dedi.
Kurultaya destek veren 16 ilçe teşkilatının kapatıldığını belirten Ok ?Kapatılan teşkilat sayımız gün geçtikçe artmaktadır. Kapatılan teşkilat mensuplarımız bir milletin asırlık ülkülerine yıllarca hizmet etmiş, o ülkülerin siyasi temsilcisi olan partimizi iktidara taşınması için sonsuz fedakarlıklar da bulunmuş kişilerdir. Bu nedenle kendilerine olan ülküdaşlık hukuku bu kapatmalar ve görevden almalarla son bulmayacaktır. Kapatılan teşkilat yöneticilerimiz bizler için dün ne kadar kıymetliyse bundan sonrası içinde aynı kıymet ve değere sahiptirler´´ diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli