Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP 8 Mart'ta kadınlara karanfil dağıttı

MHP 8 Mart

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek’te 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle karanfil dağıttı.

Esnaf ve vatandaşlara 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle karanfil hediye eden ilçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesini de ziyaret etti.

Hastanede tedavi görmekte olan hastaları ve personelin kadınlar gününü kutlayan Davran etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Bildiğimiz gibi 8 Mart 1975 yılında Birleşmiş Milletler tarafından 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü olarak ilan edildi. Bizde MHP olarak başta Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkını veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kadın hakları savunucularına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu arada Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de rahmetle anıyoruz. Bizde kadınlarımızı unutmamak adına bugün bir karanfil dağıtımı etkinliği gerçekleştirdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 'Kadınlar kadar güçlüyüz, kadınlar kadar insanız, kadınlar kadar medeniyiz'." ifadelerini kullandı.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: ' kadınlara karanfil dağıttı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı