Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP Adayına coşku seli giderek büyüyor

MHP Adayına coşku seli giderek büyüyor

Edremit Belediye Başkanı ayna zamanda MHPnin Başkan adayı Tuncay Kılıçın yürüttüğü seçim çalışmalarında kendisine gösterilen yoğun ilgi Kılıçın seçimi garantilediğini işaret ediyor.

Edremit Belediye Başkanı ayna zamanda MHP`nin Başkan adayı Tuncay Kılıç`ın yürüttüğü seçim çalışmalarında kendisine gösterilen yoğun ilgi Kılıç`ın seçimi garantilediğini işaret ediyor.
Edremit Belediye Başkanı ve MHP`nin Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, seçime günler kala seçimi garantiledi.
Kılıç`a olan halkın sevgi gösterileri, 30 Mart`ta sandıklardan çıkacak neticeyi şimdiden anlatıyor gibi.
Seçim gezilerine yoğun kalabalıklarla devam eden MHP`nin Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, son olarak Cennetayağı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mahalle ziyaretine kalabalık bir insan ve araç konvoyu eşliğinde giden Tuncay Kılıç, mahalle sakinleri tarafından karşılandı.
Yoğun ilgi ve sevgi gösterilerine maruz kalan Kılıç, yaptığı etkili konuşmasıyla da dikkat çekti. Sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Kılıç, "Edremit ilçemizde yaptığımız hizmetler ortada. Sizlere bunları tek tek anlatıp sıkmak istemiyorum. Edremit sevdalılarından oluşan meclis üyesi ekibimiz ve ben, yemeden, yedirmeden yeniden görev yapacağımız Edremit Belediyesi`nde ilçemizin adını tüm dünyaya duyurma gayretimizi sürdüreceğiz. Edremit hizmeti, Edremit güvenilir yöneticileri, Edremit kaliteyi, Edremit her şeyin en iyisini, güzelini hak ediyor. Görüyorum ki, Edremit seçimini şimdiden yapmış. Sizlerin teveccühünü hissediyoruz. Zaten bu yoğun insan seli ve gözlerinizdeki ışık, bizi tercih ettiğinizi anlatıyor. Biz Cennetayağı Mahallesi`ne köprüler, yollar, parklar ve çok daha farklı hizmetler yaptık. Yeter mi, tabi ki, yetmez. Hizmete devam edebilmek için, sözlerimizi fazlasıyla yerine getirebilmek için yeniden adayız. Bazı kişiler Güre`ye 27 yılda ne yaptı? Alt yapısını, arıtmasını bile yapamamışlar. Edremit`i hangi tecrübe ile hangi birikim ile yönetmeye talip olmuşlar anlayamıyoruz. Görüyoruz ki, köy ve beldelerden otobüslerle ilçedeki konvoylara ve ziyaretlere insanlar taşınıyor. Bu iş taşıma kalabalıklarla olmaz. Edremit halkını kandıramazsınız. İçi boş, göz doldurmalar ile kimseyi kandıramazsınız. Bizler sizin hizmetkarınız olduk ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.
Başkan Kılıç ve meclis üyesi adayları, halkın yoğun ilgi gösterileri eşliğinde mahalleden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli