Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP Altıeylül Teşkilatı’na 500 yeni üye katıldı

MHP Altıeylül Teşkilatı’na 500 yeni üye katıldı

MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı tarafından Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM)'de "MHP Bitmez" temalı yeni üye kabul töreni gerçekleştirildi. 500 yeni üyeye rozetleri MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve MHP Altıeylül İlçe B

MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı tarafından Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM)'de "MHP Bitmez" temalı yeni üye kabul töreni gerçekleştirildi. 500 yeni üyeye rozetleri MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Okçelik tarafından takıldı. 
Haziran ayında yapılacak olan genel seçim öncesi saha çalışmalarına başlayan MHP Altıeylül İlçe Başkanlığı’na düzenlenen törende 500 yeni üye katıldı. 
MHP Balıkesir geçmiş dönem İl Başkanları Ercüment Ataç, Ahmet Yaraş ve Mehmet Duran gibi önemli isimlerin katılarak destek verdiği üye kabul töreni coşkuyla gerçekleştirildi. 
“MHP Bitmez’’ temalı üye kabul töreninde konuşan MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Oğuz Kağan’ın Çin Seddi’ni aşarak Çin ülkesini istila etmesindeki dava, Alparslan’ın Anadolu’ya girişindeki inanç, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethindeki maneviyat, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi ile bu vatanı, bu Cumhuriyet’i kurmasındaki hedef ve gaye bugün MHP’de mücadele eden, kendini davaya adamış her ülküdaşımın bünyesinde vücut bulmuştur.” dedi. 
“Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız sadece MHP’ye değil, dualı bir teşkilata, dualı bir davaya katılmıştır. Bugün bizimle mücadele eden ağabeylerimiz, kardeşlerimiz binlerce şehidin kanıyla, binlerce gazinin alın teriyle yoğurulmuş bir davaya omuz vermeye geldiler.” Diyerek konuşmasını sürdüren MHP İl Başkanı Yüksel, devamında şunları kaydetti: “Ailenize hoş geldiniz. Bin yıldır ülkemiz üzerinde bir mücadele veriliyor. Bin yıldır bu ülkede Türklüğün varoluş mücadelesi veriliyor. Bin yıldır da bu mücadelenin içinde inanmış bir Türk Milleti var. Ve bugün bu mücadelenin başında önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir Genel Başkan var. Hayatını davasına adamış, çizgisinden hiç sapmamış ve inanmış bir Genel Başkan var. İkbal kaygısı olmayan bir genel başkanımız olduğu için Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun.” 
Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Altıeylül Teşkilatı’ katıldı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı