Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, ekilebilir alanların azalmasını Tarım Bakanına sordu.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, ekilebilir alanların azalmasını Tarım Bakanına sordu.

Balıkesir Sivil Güçler Birliği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğuru ziyaret etti.

Balıkesir Sivil Güçler Birliği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur`u ziyaret etti.
Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Yurdakul ve yönetim kurulunun ziyaretleri devam ediyor.
Sivil Güçler Birliği, AK Parti İl Başkanlığı`nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur`u kalabalık bir ekiple ziyaret etti.
Yurdakul: "Sivil güçler çalışmazsa başka güçler çalışır"
Sivil Güçler Birliği Başkanı Hüseyin Yurdakul "Balıkesir`de faaliyet gösteren dernekleri ve kanaat önderlerini bünyelerine katmaya devam ettiklerini anlattı. Ülkenin sivilleşmesinden ve gerçek demokrasinin oturmasından yana olan halkın iradesinin direk yansıdığı teşekküller olan sivil toplum örgütlerini aynı çatı altında sinerjilerini bir araya getirerek ortaya büyük bir gücün çıkacağına değinen Yurdakul, sivil güçler birliği sayesinde Balıkesir`deki sivil teşekküllerin birbirlerini yakından tanıma ve kaynaşma fırsatı bulduklarını ve en önemlisi de gerek Balıkesir`in gerekse ülkemizin bütün meseleleri için çözüm üretme noktasında çok farklı sivil teşekküllerin çözüm arama, beyin fırtınası yapma imkanına zemin hazırladıklarını kaydedip "sivil güçler çalışmazsa başka güçler çalışır, onun için çok çalışmamız lazım" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur ise,  Sivil Güçler Derneğinin kısa sürede bu kadar değişik görüşlere sahip teşekkülleri ve kanaat önderlerini bir araya getirmesini çok önemli bulduğunu, birlik ve beraberliğin oluşması ve sivil teşekküllerin gücünün ülke yönetimine yansımasının çok önemli olduğunu belirtti.
Bugün burada bu kadar kalabalığı bir arada görmekten mutlu olduğunu dile getiren Uğur, "Sivil teşekküller gerçekten çok önemli güce sahip bulunmaktadır, sizlerin hepsinin toplumda derinlemesine nüfuz ettiği ve etki ettiği insanların gücünü de hesaba katarsak bu kurulan derneğin önemini daha iyi anlarız. Bu gün ülkemiz her alanda 10 yıl öncesine kadar çok daha güçlü durumdadır, dünyada krizler varken biz IMF`ye olan borcumuzu bu ay içerisinde bitiriyoruz, ülkemiz hızla her alanda gelişiyor ve güçleniyor, her alanda sivilleşiyor ve demokratikleşiyor. Artık hiçbir şeyin üstü örtülmüyor ve halktan hiçbir şey gizlenmiyor her şey şeffaf ve halkın gözü önünün de gerçekleşiyor" dedi.
Sivil Güçler Birliği Başkanı Yurdakul, ziyaretin anısına Edip Uğur`a kitap hediye etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı