Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP, Bandırma adayını açıkladı

MHP, Bandırma adayını açıkladı

MHPnin Bandırma Belediye Başkan Adayının Uzman Doktor Hadi Selimoğlu olduğu açıklandı.

MHP`nin Bandırma Belediye Başkan Adayının Uzman Doktor Hadi Selimoğlu olduğu açıklandı.
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, 30 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimlerde, Bandırma Belediye Başkan adayının Uzman Dr. Hadi Selimoğlu olduğunu bildirdi. 
Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Bandırma İlçe Başkanı Erkul, tüm seçim bölgelerinde en iyi sonucu almak için mücadele vereceklerini belirtti.                           
Kendileri için öncelikli görevin Türkiye`yi rahata ulaştırmak, milleti bütün halde huzura kavuşturmak olduğunu kaydeden Erkul, "30 Mart 2014 günü bizlere tarihi bir fırsat sunacaktır. Vatanımızın hayrı, milletimizin bekası, devletimizin selameti için Adalet ve Kalkınma Partisi inişe geçmeli, sandığa çakılmayla son bulacak mukadder günlere şimdiden alışmalı ve hazırlık yapmalıdır. Türk milleti AKP yarasını, kangrene dönüşmeden, daha da büyümeden kesip atmalıdır." dedi.
Erkul: "İrade sandığa yansıtılmalı"
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde sadece yerel yöneticilerin seçilmeyeceğini dile getiren Erkul "AKP`nin 12 yıla giren iktidar yıllarının detaylı muhasebesi yapılacak, aktörleri malum olan oyunlar göz önüne alınacak, yaşanması kuvvetle muhtemel olan felaketlerin, acıların ve hazin kopuşların izdüşümünde milli irade sandığa yansıyacaktır. Bu nedenle bu seçimlerin hafife alınır hiçbir yanı yoktur." dedi.
"Yerel seçimlerde kalıcı, sağlam, tesirli ve saygın bir netice almak en başta tarihin bize yüklediği bir görevdir" diye konuşan Erkul, "Bu seçimlerde oluşacak siyasi atmosfer peşinden gelecek cumhurbaşkanlığı seçimini ve sonrasındaki milletvekilliği genel seçimlerini de yakından tayin edip yönünü çizecektir. İkbal kaygısı taşıyanlar, koltuk ve statü hırsından gözü kararanlar, çıkar kavgalarıyla vakit öldürenler, hiziplerle oyalananlar milletçe karşı karşıya olduğumuz sorunların sır ve esasını anlamayacaklardır." dedi.
Anlaşmazlıkları derinleştirmenin, uzlaşma, konuşma ve diyalogdan kaçmanın başarısızlıklara zemin hazırlayacağına dikkat çeken Erkul "Türkiye yanıyorken, millet ağlıyorken, Türklük içten içe kanıyorken, vatan ah vah ediyorken, bilhassa "ben milliyetçiyim, ben vatanseverim, ben ülkücüyüm" diyen hiç kimsenin boşa geçirecek bir salisesi, bir saniyesi olmamalıdır" diyerek konuşmasına son verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false