Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Belediye Başkan Adayı Nazlıoğlu: Erdek artık değişecek

MHP Belediye Başkan Adayı Nazlıoğlu: Erdek artık değişecek

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu seçim çalışmalarında kişiliği, söylemleri ve projeleriyle Erdeke farklı bir soluk getirdi.

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu seçim çalışmalarında kişiliği, söylemleri ve projeleriyle Erdek`e farklı bir soluk getirdi.
Erdek`in tanınmış ve sevilen esnaflarından biri olan MHP Adayı Nazlıoğlu, toplumla barışık yapısı ile ayrımcılık yapmadan hizmet etmek istediğini kaydetti.
Seçim çalışmalarında köylere özellikle 3-4 araçlık konvoyla gitmesi beğeni ile karşılandığını belirten Nazlıoğlu, seçim gezilerinde konuştuğumuz köylüler, yüzlerce araç ve kendi taraftarlarıyla köylerimize gelip bizleri rahatsız ediyorlar, bütün köyü ayağa kaldırıyorlar, birde etrafı pisletip, dağıtıp gidiyorlar serzenişinde bulunduklarını dile getirdi.
Seçim çalışmalarında mütevazi tavırları ile projelerini anlatan, sorunları dinleyen Nazlıoğlu, çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdi:
"Erdek`imiz ülkemizde ilk turizm beldelerimizden biri ilçemiz turizmde ne hale geldi? biliyorsunuz. İlçemiz kendini hiç yenilemedi.                      
Erdek küçük olsun bizim olsun düşüncesiyle ilçemizi yönetenler hangi yatırımcı geldiyse, ilçenize marina yapmak istiyoruz hayır olmaz, turistik tesis açmak istiyoruz hayır olmaz, imara açılsın hayır olmaz deyip reddettiler. Böyle yaparlarsa Erdek nasıl gelişecek? Kendi topraklarını imara açtılar geri kalan halkın yerleri bırak kalsın zihniyetiyle iflasın eşiğine getirdiler. Ben Haluk Nazlıoğlu Erdek`de Migros alışveriş merkezini yaptım. Bu alışveriş merkezini ülkemizin ünlü işadamlarından Rahmi Koç`la olan ikili iyi ilişkilerimden dolayı buranın açılmasına sebep oldum. Bugün burada 80 kişi çalışıyor burayı açmakla yatırım yapmakla suçlumu oldum? Erdek`te insanların zengin ve varlıklı olması için dedesinden, babasından miras mı kalması lazım? Başarılı olacağını hiç düşünmemiş hayatında gömleği terlememiş insanların hırsı ve ihtirası maalesef yaşadığımız bu şehri yokluğa, işsizliğe, çaresizliğe düşürmüştür. Benim iş adamlarını tanımam onların dostu arkadaşı olmam, gelin Erdek`e yatırım yapın, Erdek çok güzel bir yer istanbul`a yakın burası Ege`den daha güzel buraları anlatıp bunlara buralardan yer aldırmam yatırım yaptırmam suç mu oldu? Erdek nasıl gelişecek? ben arkadaşlarıma Şevki beyin merasını satın aldırdım orası senelerdir atıl duruyor otel olsa, oralar ve de çevresi gelişse kötümü olur? Erdek küçük olsun bizim olsun zihniyetindeki kişiler burayı satın alan arkadaşlarıma burayı çakallara yedirmem diye hitap ediyor. Bu hitap şekliyle Erdek`te her zaman yerel seçimlerde yaptıkları gibi Erdek`in huzurunu bozmak istiyorlar. Bizde yüzlerce araçla konvoylar yapabiliriz fakat bizler annelere, babalara Erdek halkına söz verdik onların oyununa MHP olarak gelmeyeceğiz. Bu seçimlerde bizler Erdek halkının huzurunu bozmayacağız. Halkımıza güveniyoruz bu sefer değişecek. 30 Mart`ta Erdek`in duyarlı halkı karar verecektir. Beni biliyor tanıyorsunuz tekstilciyim yıllar önce benimle beraber pazarcılık yapan arkadaşlarım şu anda Türkiye`de tekstil piyasasında en ünlü markalar. Ben yurdumuzda birçok ünlü tekstil firmalarının sahipleriyle arkadaşım. Rabbim bana belediye başkanlığını nasip ettiğinde, ben onlara da buraya gelin Erdek`e yüzlerce kişinin çalışacağı tekstil atölyeleri açın diye onları teşvik edeceğim. Erdek`te çalışmak isteyen ev hanımlarımızın bu tekstil fabrikalarında çalışmasını sağlayacağım. Buraya yatırım yapmaları için iş adamlarını davet edeceğim. Özellikle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız İsmail Ok ile beraber el ele Büyükşehir`in gücünü kullanarak Erdek`i örnek bir ilçe haline getireceğiz. Bunlar; bırakın gelecek yatırımcıları, Erdek`e gelen yazlıkçıları bile bu düşünceleriyle kaçırdılar. Böyle gelmiş böyle gitmeyecek artık. Hiç kimsenin zoruna gitmesin Erdek 30 Mart`tan sonra burada yaşayan duyarlı vatandaşlarımın vereceği kararla değişecek. Erdek artık değişsin."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı