Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu konuştu

MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu konuştu

MHPnin Erdek yeni İlçe Başkanı Nazlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisinin Erdekte var olan vizyonunu öne çıkarmak istiyorum dedi.

MHP`nin Erdek yeni İlçe Başkanı Nazlıoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi`nin Erdek`te var olan vizyonunu öne çıkarmak istiyorum" dedi.
MHP Erdek İlçe Başkanlığı`na atanan Haluk Nazlıoğlu, çalışmalarını ve gündeme ilişkin düşüncelerini gazetemize anlattı. 
Çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP`nin yeni Başkanı Nazlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi`nin vizyonunu öne çıkaracağını söyledi. 
Mart 2014 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir ve Erdek`te MHP lehinde oluşacak bu hamurun en iyi şekilde yoğrulması için Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP Balıkesir il başkanı ve ilçe teşkilatıyla birlikte, yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Nazlıoğlu, "Artık belli yerlerde adaylarımızın profilleri oluşuyor. Toplumun teveccühünü dikkate alan bir çalışma sergilemek istiyoruz." dedi.
Nazlıoğlu: "Kutuplaşma değil kucaklaşacağız"
Çalışmaları hakkında bilgiler veren Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Nazlıoğlu, ana sloganlarının Kutuplaşma değil kucaklaşma olduğunu söyledi. 
Çalışmalarında kısa zamanda büyük mesafeler kat ettiklerini işaret eden Nazlıoğlu, "Göreve geldiğimiz gibi halk ile çok ciddi bir kucaklaşma yaşadık. Kısacası biz Kapıdağ ve Paşaliman Adası sakinleri ile bütünleştik" dedi. 
Nazlıoğlu: "Sorunlara vakıfız"
Altyapıdan kültüre, ekonomiden sosyal hayata Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman Adasının tüm problemlerine vakıf olduğunu söyleyen Nazlıoğlu, "Tüm sorunları çözme iradesiyle geleceğiz. Bugüne kadar bizler Erdek`te hiç olmadığı kadar iddialıyız. Burada vatandaşın bize teveccühü var. Halkımızın bizim kazanacağımıza inancı artıyor" dedi.
Nazlıoğlu, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü:
"MHP Genel Merkezi ile MHP İl Başkanımın ön görmeleri nedeniyle MHP Erdek İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Bizim partimizin anlayışında görev, mevki fark etmediği gibi bugüne kadar, partimizde görev almış arkadaşlarımızda bu kutsal dava için çalışmış değerli insanlardı. Dediğim gibi üç hilali daha da yukarıları taşımak görevi bana tevdi edildi. Bu kutsal bayrak, geçmişte olduğu gibi bu günde sabit kişilerde kalmamış olup, bayrağı devir alan her zaman bir önceki yönetim kadrolarından daha da yukarıya götürmekle yükümlü olmuştur.
İl etapta, Milliyetçi kadroların rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayabilmek için Yalı Mahallesi İstiklal Caddesinde yeni bir binayı hazırlama çalışmalarımıza başladık. Binamızdaki restorasyon çalışmalarımızı 18 Eylül tarihine kadar bitirmeye kararlıyız. Neden 18 Eylül tarihi diye soracak olursanız, biliyorsunuz Erdek`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümleri 18 Eylül tarihidir. Biz Erdek halkı için çok önemli olan 18 Eylül Kurtuluş Bayramı kutlamalarının akabinde partimizin açılışını gerçekleştirip, yerel seçim çalışmalarımızın da startını burada vermiş olacağız." dedi.
Erdek, Ocaklar, Karşıyaka ile ilçeye bağlı tüm köylerde yaşayan MHP`ye sempati duyan gönül veren herkesi yeni ilçe binasının açılışına davet eden Nazlıoğlu, "Parti üye kayıtlarıyla birlikte MHP`nin Erdek`teki gerçek vizyonunu öne çıkarmayı arzuladıklarını belirtti.
6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerin bilinci içinde hareket ettiklerini kaydeden Nazlıoğlu, "Bu kez, MHP olarak, tüm milliyetçiler ele ele vererek bu seçim yarışına hazırlıklı olarak girmek istiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız İsmail Ok beyefendinin, Balıkesir`i nereden alıp nereye getirdiğini tüm Balıkesir halkı çok iyi biliyor. Balıkesir Belediye Başkanımız İsmail Ok ve ekibi 4,5 yıl önce Balıkesir`i kazanmak adına ne yaptıysa, bizlerde Erdek Belediyesi`ni kazanabilmek için Sayın Ok`un çalışmaları bizler için örnek teşkil edecektir." dedi  
Duyarlı vatandaşların, Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanlarının nasıl başarılı olduklarını iyi bildiklerini öne süren Nazlıoğlu, "Buradaki seçimi bu sefer inanıyorum ki, sessiz kalmasına karşın çok duyarlı olan Kapıdağ ile Paşaliman adasında yaşayan, bizler için çok değerli olan halkımız belirleyecektir. Partimize üye dava arkadaşlarımızın üyelikleri devam etmektedir " diyerek sözlerine ekledi.
Haluk Nazlıoğlu Kimdir?
1964 Yozgat-Sorgun`da doğdu. İlkokul-Ortaokul eğitimini Ankara Keçiören, Lise eğitimini ise İstanbul Kartal Endüstri Meslek Lisesi`nde tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi`nde devam ederken, iş yaşamını tercih etmesi nedeniyle 2. sınıfta terk etti.
1982`de Kadıköy Salı Pazarında başlayan pazarcılık işini, Cottonland Markası adı altında ülkemizin birçok yeri ile yurt dışında açtığı mağaza zinciri ile büyüttü. Tekstil sektöründe başarılarıyla tanınan Nazlıoğlu, Erdek`te Cottonland Markasıyla tanınırken, ilçemizde açtığı birçok yatırımlarıyla sayısız kişilere iş istihdamı sağlaması ile biliniyor.
Aynı zamanda Erdek Ticaret Odası`nda meclis üyeliği görevini yürüten Nazlıoğlu, Erdek Turizmci ve İşadamları Derneği`nin (ERTİAD) hem kurucusu hem de yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğu gibi hayırseverliği ile biliniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli