Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP ERDEK'TE BAYRAK DEĞİŞİMİ

MHP ERDEK

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı'na Ahmet Davran getirildi.

 

Ülkücü Camianın sevilen ismi, 2006-2009 yılları arasında Ülkü Ocakları Başkanlığı, iki dönem parti yöneticiliği yapan Ahmet Davran düzenlenen törenle görevi devralarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  

MHP Erdek İlçe Başkanlığı görevini devralan Ahmet Davran'a yetki belgesi MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel tarafından verildi. 

MHP Erdek İlçe Başkanlığı'nda yapılan devir teslim törenine partililer yoğun ilgi gösterirken, devir teslim törenine MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve Erdek Ülkü Ocakları Başkanı Arif Kılıç katıldı. 

İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel yaptığı konuşmada yeni başkan Ahmet Davran ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. 

Başkan Gökay Milliyetçi Hareket Partisi'nin 53 yıllık ulu bir çınar olduğunu belirterek "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı olarak Erdek'te devir teslim töreni gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Çok uzun yıllar önce bu hareketin yapılaşması olan Ülkü Ocakları'nda kader birlikteliği yaptığım dava arkadaşım,  yol arkadaşım uzun yıllar Balıkesir Ülkü Ocaklarında birlikte yönetimde çalıştığım ve Erdek'te Ülkü Ocakları'nın açılmasına vesile olan Ahmet Davran'ı Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin emirleri ile, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçı'nın görevlendirilmeleri ile ve İl Başkanlığı'mızın taktiri ve tensipleriyle MHP Erdek İlçe Başkanlığı görevine atamış bulunmaktayız. 

Bu bir bayrak yarışıdır. Daha önceki dönemlerden bugüne kadar bu bayrağı kirletmeden davamız adına yaşayan bütün eski ilçe başkanlarımıza şükranlarımı iletiyorum. Ahmet Davran Başkanlığımızda kurulan Erdek İlçe Başkanlığımızın ve yönetimimizin Erdek'e Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. 

Görevi devir alan MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran yaptığı konuşmada " Bugün burada anlamlı bir vesile ile toplandık. Çocukluğum, gençliğim bu yolda Milliyetçi Hareket Partisi'nin içinde geçti. Yıllarca elimden geldiğince emek verip, çalıştığım bu partide şimdi daha azimle, daha kararlılıkla ve dava arkadaşlarım ile daha güçlü bir şekilde çalışmak için buradayız. Partimize gönül vermiş ama uzak kalmış, kırgınlıkları olanları yeniden partimize kazandıracağız.  

Milliyetçi Harekete gönül verenlerin heyecanları, fikirleri çalışmalarımızda bize yol gösterecektir.  

Kapımızın herkese açık olduğunu, her fikre önem gösterdiğimizi, kısır çekişmeler içerisinde olmadığımızı, çarenin; uzlaşma, hoşgörü, diyalog ve samimiyet ile çözüleceğini herkese göstermek için buradayız. Türkiye  

Cumhuriyetini ve Türk Milletini hak ettiği huzur ve refaha ulaştırabilecek siyasi irade ve ruh Türk Milliyetçileri ve harekâtın merkezi olan Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu irade ve ruh ile Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin, genel merkezimizin ve il başkanımızın takdirleri doğrultusunda bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı olarak göreve başlamış bulunmaktayız. Bu andan sonra, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz ilçemiz Erdek'imizin ve büyük Ülkemizin geleceği için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda, Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın işaret ettiği hedeflere varmak için ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin oyunu ilçemizde en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.  Bu vesileyle, bugün benimle birlikte göreve başlayan yönetim kurulumuzdaki her bir arkadaşımı tebrik ediyor, bu kutlu mücadele uğruna hiç düşünmeden ileri atıldıkları için her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. Yeni yönetimimizin; Ülkemiz, partimiz ve Erdek'imiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene." dedi. 

Ahmet Davran Kimdir? 

Ülkücü camimasının sevilen ismi Ahmet Davran 1987 yılında Erdek'te doğdu.  

2006-2009 yılları arasında Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Davran 2 dönem parti yöneticiliği görevinde de bulundu. Üniversite mezunu, evli ve 3 çocuk sahibi Davran ve ticaret ve esnaflık yapıyor. 

Ahmet Davran Başkanlığında oluşturulan MHP Erdek İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu; Ayhan Güder, İsmail Dalgıç, Abdullah Sarbay, Orçun Kısa, İbrahim Kulalı, İbrahim Baran, Arif Kılıç, Vedat Karadeniz, Ali Şeker, Emirhan Alakuş, Sevgi Elbüken, Sinan Deniz, Umut Geren, Mustafa Kocabıyık, Fatih Ünsal, Ahmethan Güvenen, Yalçın Kurt, Fehmi Öner, Sami Hoşköseoğlu, Alpcan Kırgül, Musa Kalbur, Hakan Çağlar, Hasan Çevik, Necmi Pekmezci, Fatmanur Öztürk, Rıza Çiflik, Mustafa Mandıracı, Ayşe İnan, Onur Kertiş 

Devir teslim törenin ardından Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve beraberindeki heyet Erdek Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret etti. 

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: ERDEK' BAYRAK DEĞİŞİMİ
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı