Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP, Erdekte yeni yerinde

MHP, Erdekte yeni yerinde

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, uzun yıllardır faaliyetlerini yürüttüğü Erdek Havuzlu Meydandaki parti binasından Hükümet Caddesi ile Okul Caddesinin birleştiği noktaya taşındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, uzun yıllardır faaliyetlerini yürüttüğü Erdek Havuzlu Meydandaki parti binasından Hükümet Caddesi ile Okul Caddesi`nin birleştiği noktaya taşındı.
MHP Erdek İlçe Teşkilatı artık, ADD Erdek Şubesi`nin de bulunduğu binanın üst katında faaliyet gösterecek.
Konu hakkında bilgi veren MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, taşınma işleminin 20 gün önce tamamlandığını söyledi.
İlçe Sekreteri Ay, "Partimiz bundan sonra Erdek Yalı Mahallesi Hükümet Caddesi ile Okul Caddesi`nin kesiştiği binanın 2. katında faaliyet gösterecektir. Teşkilatımızın zemin katında Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi, üst katımızda ise Canbaz Emlak Ofisi bulunuyor" dedi.
MHP Erdek İlçe binasının taşındığı haberini bizimle paylaşan Ay, MHP`nin siyasi duruşu hakkında ise şu bilgiyi verdi:
"Biz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`nin liderliğinde önce ülkem, sonra partim, sonra ben diyen ilkeli bir siyaset anlayışının temsilcileriyiz. Biz ülkemizin, milletimizin menfaatleri, daima partimizin ve kendimizin önünde giden bir siyasi partiyiz. Oy alabilmek için, iktidar olabilmek için ne milletimizi istismar ederiz, ne takiye yaparız, ne de aldatırız" dedi.
Türkiye`de siyasetin sen ben kavgası içerisinde yapıldığını savunan Ay, "Bu ülkede yaşayan insanların refah ve mutluluk içerisinde yaşamasını, ülkemizi sanayileşmiş, gelişmiş, bilgi toplumuna erişmiş bir ülke olarak görmekten mutluluk duyarız. Bunu hangi siyasi iktidar yapacak olursa olsun saygı ve takdirle karşılarız. Türkiye`de yapılan siyaset sen ben kavgasını bugüne kadar aşamamış, iktidar olabilmek için siyasi partilerin çok büyük bir bölümü milletimizi aldatmıştır" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı