Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP İl Teşkilatı Susurluk’ta istişare toplantısına katıldı

MHP İl Teşkilatı Susurluk’ta istişare toplantısına katıldı

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Susurluk İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Susurluk İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı. 
MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, istişare toplantısında yaptığı konuşmada “Balıkesir’de sizlerin üstün gayretleri ile gittikçe büyümeye devam ettiğini görmem, umudum ise bu büyük birlikteliğin 2023 ve 2024 yılında Balıkesir’de zaferle taçlanacağıdır.” dedi.
MHP Balıkesir İl Başkanlığı olarak, her hafta gerçekleştirdikleri çeşitli programlar ile tüm vatandaşlara ulaşmanın yanı sıra muhtarlarla da bir araya gelmenin gayreti içinde olduklarını belirten MHP İl Başkanı Yüksel, devamında şunları kaydetti: “Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur. Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahalledeki devlet, mahallindeki cesaret demektir. Milliyetçi Hareket Partisi muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir. Emin olunuz ki bizler sizlerin her zaman sesiniz olmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” 
Dava arkadaşlarını da seslenen MHP İl Başkanı Yüksel, “Sizler sadece seçim dönemi değil, her zaman partileri için bulundukları bölgede kıt imkânlarla çalışan, partimizin propagandasını bölgesindeki seçmene anlatan, parti politikalarımızın doğru bir şekilde seçmene ulaşmasını sağlayan, gerçek bir dava adamı gibi çalışan partililerimizsiniz. Hedeflediğimiz yolda emin adımlarla yürürken en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Başarı bir ekip işidir. Elde ettiğimiz her başarıda katkınız büyüktür. Bu vesile ile konuşmalarıma son verirken katımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyor sizleri Cenab-ı Allaha emanet ediyorum.” diyerek sözlerine ekledi.                      Haber: Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı