Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP İlçe Başkanı Mercan: 30 Marttaki seçimi Kutlu Yol olarak görüyoruz

MHP İlçe Başkanı Mercan: 30 Marttaki seçimi Kutlu Yol olarak görüyoruz

MHP Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

MHP Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.
MHP Erdek İlçe Başkanı Mercan, 30 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin, genel seçimler öncesi için son derece önemli olduğuna dikkat çeken Mercan "Kutlu Yol" olarak nitelendirdiği yerel seçimlerde kendileriyle birlikte olan herkese teşekkür etti.
Büyükşehir Kanunu ile Erdek`in artık Ocaklar ve Karşıyaka Beldeleri ve köyleriyle bir bütün olduğunun altını çizen Mercan, MHP Erdek İlçe Teşkilatı olarak belde ve köylerde sürdükleri çalışmaları mütevazi bir şekilde devam ettiğini bildirdi.           
Günümüzde ülke genelinde yaşadığımız sorunları hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Ben bu partiyle gurur duyuyorum. Bu partinin camiası ve partilileri Türkiye`de en temiz kalmış tek partidir" diye konuşan Mercan, Büyükşehir Yasasının hizmet konusunda çok önemli olduğunu vurguladı.
Yeni dönemde Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla İl Genel Meclislerinin kalktığını hatırlatan Mercan, "Bu yüzden de bundan böyle Erdek ve beldeleri ile köyleri olmak üzere il genelinde yapılacak olan tüm yatırımlara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi karar verecek. Bu yüzden de Güney Marmara`nın incisi ilçemizin Büyükşehir`den gereken yatırımları alabilmesi için Balıkesir ve Erdek`in aynı partilere mensup belediye başkanları tarafından yönetilmesi çok önemli" dedi.
İlçe Başkanı Mercan, tüm Erdek halkının Balıkesir`de olduğu gibi Erdek`te de partisi ne olursa olsun, hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun sandıkta Milliyetçi Hareket Partisi`ni tercih edeceğine inandığını ifade etti.
Erdek`te adayımız Z. Haluk Nazlıoğlu, Balıkesir`de İsmail Ok`un başarısı için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getiren Mercan, "Bu seçimin ilçede geçmiş seçimlerde yaşanan gerginliklerin yaşanmayıp sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesini, MHP Erdek İlçe Teşkilatı olarak büyük gayret gösterdiklerini açıkladı.
Erdek merkez, bağlı beldelerimiz ve köylerimizde ikamet eden seçmenlerin kendi hür iradeleriyle kullanacakları oyları ile kendi yönetimlerini belirleyeceğini hatırlatan Mercan, 30 Mart`taki seçimin Erdek İlçe Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliği seçiminin yanında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Meclis üyeliğini belirleyeceğinden seçmenlerin tercihlerini daha isabetli kullanacağını umut ettiğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı