Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

MHP Kongreye gidiyor

MHP Kongreye gidiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, yönetim olarak aldıkları karar gereği, kongrelerini 5 Ocak 2012 Perşembe günü saat 10.00da Erdek Öğretmenevi Konferans Salonunda yapılacağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, yönetim olarak aldıkları karar gereği, kongrelerini 5 Ocak 2012 Perşembe günü saat 10.00`da Erdek Öğretmenevi Konferans Salonunda yapılacağını açıkladı.
Kongrenin başlayacağı saat 10:00 olarak açıklanırken, kongre yeter sayısına ulaşılamadığı takdirde, ikinci kongrenin aynı gün aynı yerde saat 14:00`de yapılacağı bildirildi.
MHP Erdek İlçe Teşkilatından kongreyle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu sürecin partimize yakışır bir şekilde geçeceğine inancımız tamdır. Bu kongre süreci, parti içi demokrasinin işlediği, partimizin birlik ve dayanışmasının güçlendiği yeni bir atılım süreci olacaktır. Ülkemizin MHP`ye her zamankinden fazla ihtiyacı vardır. Tüm Milliyetçi Hareket Partililerin, ülkemize, ilçemize ve partimize karşı bu sorumluluk duygusu içerisinde yaklaşması, partimizin gücünü daha da artıracaktır. Tüm partililerimizin, birbirlerini dışlamadan sevgi, saygı, hoşgörü ile birbirlerini kucaklamalarıyla partimizin başarısı yükselecek, partimize iktidar yolu açılacaktır. Kongre sürecimizin parti tarihimize yakışan bir süreç olmasını diliyor, saygılarımızı sunuyoruz. Kongreye tüm ilçe halkımız davetlidir"


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli