Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

MHP lideri Balıkesirden rapor bekliyor

MHP lideri Balıkesirden rapor bekliyor

MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, değişen Başkanlık Divanı ve İl Başkanları toplantısı hakkında Balıkesir Politika Gazetesine bilgi verdi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, değişen Başkanlık Divanı ve İl Başkanları toplantısı hakkında Balıkesir Politika Gazetesine bilgi verdi.
İl Başkanı Duran`ın yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin il başkanlarından kapsamlı bir rapor istediği öğrenildi.
Duran, " Merkez Yürütme Kurulu`nun toplantısının ardından Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, il başkanlarıyla toplantı yaptı. Seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda Genel Başkanımız, il başkanlarından bir ay içinde genel merkeze gönderilmek kaydıyla kapsamlı rapor istedi. Bizde bu doğrultuda Balıkesir`deki genel durumu değerlendireceğiz. Neler yaptık, eksikliklerimiz nelerdi bu konuların üzerine duracağız" dedi.
Tüm oyunlara rağmen MHP mecliste
Seçim öncesi MHP`nin baraj altında kalması için bazı kesimlerin yoğun bir çalışma içine girdiğini ifade eden MHP İl Başkanı Mehmet Duran, "Seçim sürecinde tüm dünya üzerimize geldi. Hedefimiz tek başına iktidara gelmekti ancak her türlü oyunlara rağmen % 13 oy alarak meclise girdik. Halkımız tüm bu oyunlara rağmen MHP`yi mecliste görmek istediğini gösterdi" dedi.
Başkanlık Divanına yeni yüzlerin geldiğini ve bundan sonraki çalışmalarda bazı değişikliklerin olacağını kaydeden Duran, " Başkanlık Divanımıza yeni yüzler geldi. Bu değişim çalışmalarımıza da yansıyacaktır. Bundan sonra politikalarımızı nasıl halka daha iyi anlatabiliriz bu anlamda değişiklikler olacak" dedi.
Güney Marmara`dan adayımız olmalıydı
Balıkesir`deki sonuç-ların bekledikleri gibi olmadığını ve bunun nedenlerini genel merkeze gönderecekleri raporda belirteceklerini söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Duran, "İlçe başkanlarıyla oturup seçim sonuçlarını tartışacağız. Önümüzü görebilmek için her konuyu değerlendireceğiz. Bu değerlendirmede aday sıralamasına kadar gidebilecek. Bizim adaylar belirlenmeden önce bölgesel dengeler öne çıkartılmasını istemiştim. Merkez, Körfez, Güney Marmara ve dağ bölgesi gibi sıralama yapmıştık. Güney Marmara`dan adayımızın olmaması bizi etkiledi. Bütün bunları oturup konuşacağız ve ayrıntılı bir şekilde genel merkeze göndereceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı