Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP Lideri, Kuva-i Milliye şehri Balıkesirde

MHP Lideri, Kuva-i Milliye şehri Balıkesirde

MHP lideri Bahçeli, toplu açılış töreni ve ziyaretlerde bulunmak üzere Pazar günü geldiği Balıkesirde izdiham yaşandı.

MHP lideri Bahçeli, toplu açılış töreni ve ziyaretlerde bulunmak üzere Pazar günü geldiği Balıkesir`de izdiham yaşandı.
Balıkesir girişinde Değirmen Boğazı mevkiinde yüzlerce araçlık konvoyun oluştuğu karşılama töreninde izdiham yaşanırken, yoğun kalabalık eşliğinde şehre giren MHP Lideri Bahçeli, Balıkesir Belediyesine geldi. Balıkesir Belediyesi önündeki karşılamada, Devlet Bahçeli Belediye Zabıta Memurlarından oluşan tören mangasını selamlayıp belediyeye girdi.
Kırmızı-beyaz karanfillerin döküldüğü halıda yürüyerek Balıkesir Belediyesi başkanlık makamına çıkan Bahçeli, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`u makamında ziyaret etti.
MHP Liderine hitaben, "Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir halkının temsil makamı olan Balıkesir Belediyesine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Bu ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti. Bize moral verdi, şevk verdi. Allah`ın izniyle bu aşk ve şevk ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha büyük azimle çalışıp Balıkesir`i hak ettiği yere, en iyi yerlere taşımaya devam edeceğiz" açıklamasında bulunan Başkan Ok, "Balıkesir halkı adına sizleri burada Balıkesir halkının makamında ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`de Başkan Ok`a teşekkür etti. Törende yapacağı konuşma nedeniyle Balıkesir Belediyesinde soru kabul etmeyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kurtdereli Kapalı Spor Salonundaki toplu açılış törenine katıldı.
Bahçeli: "Karanlık günlere hızla gidiyoruz"
Açılış töreninde konuşan Devlet Bahçeli, Türkiye`yi bölmeyi ve etkin temelde çözmeyi amaçlayan küstahların yeniden gün yüzüne çıktığını, tarihi hesapları masaya yatırdığını söyledi.
Bahçeli, "Türk milleti 94 yıl önceki gibi karanlık günlere, paldır küldür gitmektedir. Bölücülere Türkiye`yi vaat eden Barzani`ye şefkat elini uzatan başbakan ve zihniyetidir. Başbakan Erdoğan azıtmış, kontrolünü kaybetmiş, her değeri damgalamıştır." dedi.
AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay`ın katıldığı panelde, "Türk dediğin bir sentezdir zaten. Türk diye bir ırk yok" sözlerini eleştiren Bahçeli, "Türklüğü yok sayan ve daha ileri giderek `Türk diye bir şey yok` ahlaksızlığını diline dolayan da başbakan ve zihniyetidir.`Türk diye bir şey yok` demek felakettir, hüsran vericidir, millete en ağır küfürdür. Zalimler koalisyonu bile bu kadarını yapamadı. 7 düvel başımıza üşüşmüştü ama bu kadarına cesaret edememişlerdir. PKK hainlerin aklına bile bu denli kara çalma gelmedi. Kimin kendisini ne gördüğü önemli değil. Kimin nereli olduğu, kökeni ve anasının dilini nasıl isimlendirdiği bizim açıdan tartışılacak polemik malzemesi yapacak konu olmadı. Ama kimse Türk yoktur diyemez ve diyemeyecektir. Diyen de belasını mutlaka bulacak, yediği içtiği boğazında düğümlenecek, hak ettiği cevabı en yakın zamanda Türk milletinden alacaktır." dedi.
Bahçeli, Türk Milletinin Başbakan ve hükümetin bardağı taşıran, sabırları zorlayan söz ve eylemlerini bağışlamayacağını söyledi.
Bahçeli, eğer bu iktidar demokratik vasıtalarla görevden alınmaz, Recep Tayyip Erdoğan koltuğundan inmezse, milletimizi faciaların beklediğini öne sürdü.
Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "AKP kazanırsa Türkiye kaybedecektir, Türk milleti zarara uğrayacaktır. AKP kazanırsa Balıkesir solacak, ümitleri kararacak, hedefleri yarım kalacaktır. AKP kazanırsa, PKK sevinecek ve İmralı canisi heyecanlanacak. Sömürgeciler iştahlanacak, küresel cinayet projeleri teyit edilecek. Maalesef hepimiz tüm Türk ve İslam dünyası kaybedecektir. Tehdit bu kadar yakındır. Başbakanın gitmesi şart olmuştur."
Bahçeli: "30 Mart`ta AKP`nin saltanatına son verin"
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere değinen Bahçeli, şunları söyledi: "AKP saltanatı sonlandırılması elzem haline geldi. İlk durak mahalli idare seçimleridir. Bitişin başlangıcını yaşamalıdır. Aksi takdirde vahim hadiseler kapıdadır."
Başbakan Erdoğan`ın açılışlarında Peşmerge ve PKK`lı şarkıcıların onur konuğu olduğunu belirten Bahçeli, konuşmasında kendisini dinleyenlere şöyle seslendi: "Sizler ise bizim baş tacımızsınız."
Başbakan Erdoğan`ın katıldığı açılışlarda valiler, kaymakamlar, devletin imkanlarının kullanıldığını belirten Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz, `iki keklik bir kayada ötüyor` veya `ayva çiçek açmış yaz mı gelecek` diyerek Balıkesir`e değer katmanın, çehresini değiştirmenin hevesindeyken, başbakan PKK`lı sözde sanatçıların zehirli şarkılarıyla Kandil`e selam çakmakta, Barzani`ye sevimlilik yapmaktadır. Biz başbakanın sözlerine aksine her yerdeyiz ve ülkemin her köşesindeyiz. Tarladayız, fabrikadayız, meydanlardayız, caddelerdeyiz salonlardayız, üniversitelerdeyiz. Yüreklerde gönüllerde fikirlerde ve dualardayız, tezgahlardaki alın teri ve topraklardaki emeğiz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli