Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP Milletvekili Duran, Başkan Oka Yapılan Saldırıyı Kınadı

MHP Milletvekili Duran, Başkan Oka Yapılan Saldırıyı Kınadı

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Salı günü Belediye Başkanı İsmail Oka makam odasında yapılan saldırıyı kınadı.

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Salı günü Belediye Başkanı İsmail Ok`a makam odasında yapılan saldırıyı kınadı.
Millitvekili Duran, dün yaptığı yazılı açıklamada suçluların en kısa zamanda hukuki yollardan yaptıklarının cezasını ödemeleri temennisinde bulundu. Açıklamasında, "Belediye başkanımıza, belediye binasında menfur bir saldırı olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. MHP`li belediyelere son zamanlarda giderek artan saldırı ve baskınlar, camiamızı derinden üzmektedir. Bu saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyorum. Hak arama şekli zorbalıkla değil, hukuki yollardan olmalıdır. Zorbalık hiç kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Hizmet yolunda çalışmalarını sürdüren belediyelerimizin, yaklaşan seçimler gözönüne alınarak planlı bir oyunla karşı karşıya kaldığı muhakkaktır. Balıkesir Belediye Başkanımız`a yapılan saldırı, Balıkesir halkımıza yapılmış demektir. Suçluların en kısa zamanda hukuki yollardan yaptıklarının cezasını ödemelerini temenni ediyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli