Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP Teşkilatı çeşmeye sahip çıktı

MHP Teşkilatı çeşmeye sahip çıktı

Bundan 1 ay önce hafriyat kamyonunun çarparak yıktığı yılların Kırcaali Çeşmesi’ne MHP Erdek İlçe Teşkilatı sahip çıktı.

Geçtiğimiz gün gazetemizde yayınlanan "Çeşme Sahipsiz Kaldı" başlıklı haber sonrası, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetimi yılların hayrat çeşmesinin aslına uygun yapılması için düğmeye bastı. 

Hatırlanacağı gibi Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan çeşme ilçemizde faaliyet gösteren bir firmaya ait hafriyat kamyonunun çarpması sonucu yerle bir olmuş, aradan 1 ay geçmesine rağmen çeşmenin yapılmaması çevrede bulunan vatandaşların tepkisini çekiyordu. 

Halktan gelen talebi karşılıksız bırakmayan MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetim kurulu üyeleri, söz konusu çeşmenin aslına uygun yapımını üstlenerek çalışmaların startını verdi.. 

MHP İlçe Başkanı Davran, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Yılların hayratı olan bu çeşmenin yenilenmesi vatandaşlarımızın arzusuydu. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu duruma kayıtsız kalmak istemedik. Çevrede bulunan vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz buradan su ihtiyaçlarını karşılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler tarihi ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkmışızdır. Bu vesileyle bugün çeşmemizin yapılması için çalışmaları başlattık. İlk gün sıvası bitti, önümüzdeki günlerde de mermer kaplama işlemi uygulandıktan sonra hayrat çeşme yeniden vatandaşımızın hizmetinde olacak. Bu çeşmeden su içenlerin hayır duası etmesi, buradan alacağımız sevap bizlere yeter." dedi. 

Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Teşkilatı çeşmeye sahip çıktı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı