Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHP adayından iddialı tahmin geldi

MHP adayından iddialı tahmin geldi

MHP Balıkesir Milletvekili adayı Adnan Çelebi gazetemizi ziyaret etti

MHP Balıkesir Milletvekili adayı Adnan Çelebi gazetemizi ziyaret etti
Ziyarette görüşlerini açıklayan MHP Adayı Çelebi, hedeflerinin Balıkesir'de 8-0 olduğunu belirtip, tahminlerine göre Balıkesir'in 8 olan milletvekilinden MHP'nin 6, AKP ve CHP'nin ise birer milletvekili alacağını söyleyip çok iddialı konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili adayı Adnan Çelebi, seçim çalışmaları için geldiği ilçemizde gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz Sayfa Editörü Taygun Ertan ile 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi.
Gazetemiz Sayfa Editörü Ertan'ın sorularını yanıtlayan MHP Milletvekili adayı Çelebi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Balıkesir'de birinci parti olacağını ileri sürdü. 

Editörümüz Ertan'ın, aday gösterildiği tarihten günümüze kadar olan seçim çalışmalarında ki gözlemlerini sorduğu Çelebi, Ben bugün 19. İlçe gezimi yapıyorum. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerek yerel basında, gerekse yaygın basın ve televizyon ekranlarında kendimize yeterince yer verilmediğini, halka kendimizi anlatamadığımızı, sesimizi duyuramadığımızı anlayınca bizde halk ile yüz yüze temas kurmaya karar verdik. Balıkesir ve tüm ülke genelinde en ücra köşede yaşayan vatandaşımızla bile yüz yüze temas kurmaya devam ediyoruz. Kendimizi, halka ve vatandaşlara ifade ediyoruz. Bizler yürüttüğümüz bu temaslarda şunu gördük ki AK Parti Balıkesir'de çözülmeye başlamış. Yeni Büyükşehir yasasından dolayı köylü isyanda ve bunlardan bıkmış durumda. Gittiğimiz her yerde bir sürü sıkıntı bir sürü sorun var.” dedi.
7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde nasıl bir sonuç bekliyorsunuz? Sorusunu cevaplayan MHP adayı Çelebi, halkın kendilerine çok büyük bir özlem ve teveccüh gösterdiğini söyleyip, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Balıkesir'de birinci parti olacağından hiç şüphem yok. Hem Türkiye genelinde hem de Balıkesir'de, vatandaşlar bize 1999 döneminde bile olmayan teveccühü gösteriyor. Miting alanları hınca hınç doluyor. Balıkesir'de hedefimiz 6milletvekili, tahminimiz 6-1-1. Bu söylediklerim hayal değil, insanlarla kurduğumuz diyaloglardan çıkarttığımız bir sonuç. diyerek sözlerine ekledi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli