Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHPden Aday şovu

MHPden Aday şovu

MHP Gönen Milliyetçi Hareket Partisi aday adayı Av. Erol Aydemirin Balıkesir Otel Basride gerçekleştirdiği basın toplantısında adeta izdiham yaşandı.

MHP Gönen Milliyetçi Hareket Partisi aday adayı Av. Erol Aydemir`in Balıkesir Otel Basri`de gerçekleştirdiği basın toplantısında adeta izdiham yaşandı.
Yüzlerce Gönenli vatandaşın ve MHP Balıkesir İl Teşkilatının katıldığı basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Avukat Erol Aydemir, 25 yıllık öğretmenlik hayatında insanların sorunlarını dinlediğini, 12 yıllık Avukatlık mesleğinde de sorunları çözmeyi öğrendiğini söyledi. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan toplantıda konuşan Aydemir, Balıkesir`in refah düzeyini yükselterek, üç hilalli bayrağı yüceltmek istediğini söyleyerek, "Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatan toprağını korumak, özgürlük ve bağımsızlığa sembol olmuş yüce Türk Milletini sonsuza kadar yaşatmak için, hak için, halk için, halkın içinden biri olarak MHP`den Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.
Zaman zaman tezahürat ve alkışlarla sözü kesilen Av. Erol Aydemir yaptığı açıklamada "Öz yurdunda garip, öz yurdunda parya haline getirilerek esaret zincirleri vurulmak istenen yüce Türk Milletinin avukatlığı için, üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü hakim kılmak için, mutlu birey, huzurlu fert, lider ülke Türkiye için adayım" dedi. Tek dil, tek millet, tek bayrak ve tek devlete karşı olanlarla mücadele etmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen MHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Aydemir, kadın haklarına da sahip çıkarak şiddetin son bulması için aday olduğunu söyledi. Kişi başı milli gelirini 2015 yılında 14 bin dolara, 2019 yılında 19 bin dolara ve 2023 yılında 25 bin dolara çıkararak, dünyanın gelişmiş ilk 10 ekonomisi içinde yer alan bir Türkiye için aday olduğunu söyleyen Av. Erol Aydemir, "Türk tarihini biz yazdık, gerekirse yeniden yazarız. Ne mutlu Türküm" diyerek sözlerini sonlandırdı. Aydemir sonrası kürsüye çıkan MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran ise kalabalık karşısında coşkuya kapıldığını belirterek, "Şimdiye kadar bütün açıklamalarımda 4 Milletvekili çıkarırız diyordum ama bu tabloyu gördükten sonra artık 5 Milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.
Av. Erol Aydemir kimdir? 1962 yılında Balıkesir Gönen`de dünyaya geldi. 1985 yılında Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Tarih-Coğrafya bölümünden mezun olan Aydemir, 1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1980 yılından bu yana Ülkücü hareket içinde yer alan Av. Erol Aydemir, 1985 yılında Balıkesir Amatör küme takımlarından Ateşspor`da futbol oynadı. Türk-Eğitim Sen üyesi de olan Erol Aydemir, 23 yıllık evli ve bir çocuk babası.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false