Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

MHPden Hızlı Muhtara yeni hizmet binası

MHPden Hızlı Muhtara yeni hizmet binası

Edremitin MHPli Belediye Başkanı, Edremitte Hızlı Muhtar olarak bilinen Hatice Güneriye yeni muhtarlık binası hazırladı.

Edremit`in MHP`li Belediye Başkanı, Edremit`te "Hızlı Muhtar" olarak bilinen Hatice Güneri`ye yeni muhtarlık binası hazırladı.
Edremit Gaziilyas Mahallesinde vatandaşların haklarını söke söke alan, sorunlarına anında çözüm üreten `Hızlı Muhtar` lakabı takılan Muhtar Hatice Güneri, Edremit Belediyesi`nin katkılarıyla muhtarlık yeni hizmet binasına kavuştu.
Muhtarlık yeni hizmet binasına taşınma töreninde konuşan Bayan Muhtar Güneri, mahallesine destek veren, emeği geçen Edremit Belediyesi ile diğer belediyeler, tüm kurum, kuruluş, işletmeci ve hayırsever vatandaşlara teşekkür edip, yeni muhtarlık binasını teslim aldı.
Edremit ilçesinde 20 köy ve 32 mahalle muhtarı ile toplam 52 muhtarın görev yaptığını, beldelerde 5 bayan muhtar yanında ilçede bulunan 15 muhtar arasında tek bayan muhtar olan Gaziilyas Mahallesi Muhtarı Hatice Güneri, `Hızlı Muhtar` lakabından mutluluk duyduğunu söyledi.
Binalarındaki eksiklikler nedeniyle olumsuz şartlarda hizmet üreten Gaziilyas Mahallesi Muhtarı Hatice Güneri ile Turhanbey Mahalle Muhtarı İrfan Aydın, yeni hizmet binalarının açılışı için konulan tek kurdelenin yapılan törenle kesilmesi sonrası halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet vereceklerini sözü verip, hizmeti geçenlere teşekkür ettiler.
Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Her iki mahalle muhtarlığımız için yan yana gerçekleştirdiğimiz hizmet binasında muhtarlarımızın daha iyi bir şekilde çalışacağına inanıyoruz. Yaptığımız hizmet binası sayesinde mahalle sakinleri isteklerini rahatlıkla gelip muhtarlarına artık iletebilirler. Edremit Belediyesi olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz, hayırlı olsun." dedi.
Törende, Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan`ında hazır bulunduğu dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli