Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

MHPli Asenalar Yaşlılar Bakım evinde

MHPli Asenalar Yaşlılar Bakım evinde

MHP Ayvalık Kadın Kolları yöneticileri, Yaşlılar Haftası nedeniyle Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Yaşlılar Bakım Evinde barınan kimsesiz ve muhtaç yaşlıları ziyaret etti.

MHP Ayvalık Kadın Kolları yöneticileri, Yaşlılar Haftası nedeniyle Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Yaşlılar Bakım Evinde barınan kimsesiz ve muhtaç yaşlıları ziyaret etti.
MHP Ayalık Kadın Kolları Başkanı Yeşim Benek öncülüğünde düzenlenen ziyarette, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Dursun İnan`da hazır bulundu. 
MHP`li kadınların yapmış oldukları kimsesiz yaşlılara yönelik etkinlikte, Şeref Çetin Tiyatrosu bir oyun sergilerken, ilçede bir barda sahne alan piyanist Metin`de piyanosu ve sesiyle yaşlılara unutamayacakları bir gün yaşattı. 
MHP`li kadınların kendi elleriyle yaptıkları börek, çörek, kek, pasta ve baklava tatlısını yaşlılara kendi elleriyle ikram edildi.
MHP Ayvalık Kadın Kolları Başkanı Yeşim Benek, Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Yaşlılar Bakımevinde Barınan kimsesiz yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ama bu değerli büyüklerimizin kendi başlarına bir tiyatroya gidemeyeceğini ve bir eğlence merkezinde dilediklerince eğlenemeyeceklerini düşünerek, onlara eğlenceyi ayaklarına getirmek istedik. Bu amaçla bize ilçemizin tanınmış Tiyatro Topluluğu Şeref Çetin Gurubu ile Piyanist Metin kardeşimizde ücretsiz destek verdiler. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
"Toprağımızda her daim emeği, gücü, sevgisi ve sabrı olan fedakar büyüklerimizle çağdaşlık yolunda ilerlemek ve onlarla birlikte olmak biz gençlerin görevidir şeklinde konuşan Benek, "Yaşlılarımızın hayatlarında en özel zamanlarında bilmelerini isteriz ki; Biz Milliyetçi Hareket Partisi ve öncelikle kadınlar kolu olarak değerli büyüklerimizin her zaman yanında olacağız. Manevi olarak yükselen yaşlı büyüklerimizin bizlere tecrübeleriyle yolumuza ışık tutması ve dualarıyla bizlere hayırlar getireceğine inanıyoruz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false