Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MHPli Başkandan Hoş geldin Bebek kutlaması

MHPli Başkandan Hoş geldin Bebek kutlaması

Balıkesirin MHPyi Belediye Başkanı İsmail Ok, çocuğu olan aileleri ziyaret ederek mutluluklarını paylaşıyor.

Balıkesir`in MHP`yi Belediye Başkanı İsmail Ok, çocuğu olan aileleri ziyaret ederek mutluluklarını paylaşıyor.
Balıkesir Belediye Başkanı Ok, vatandaşların mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediyesi`nin devam eden "Hoşgeldin Bebek" uygulaması kapsamında, iki aileyi ziyaret ederek, ailelerin sevinçlerini paylaştı.
Belediye Başkanı İsmail Ok, eşi Nesrin Ok ile birlikte, Berberoğlu ve Durmaz ailelerini ziyaret ederek ailelerin bebek sevinçlerini paylaştı. Ziyarette, ailelere "Hoşgeldin Bebek" projesinin uygulaması kapsamında Balıkesir Belediyesi tarafından hazırlanan bir hediye paketi veren Ok, aileleri kutlayarak "Hayatınızın en mutlu ve sevinçli günlerinde biz de bu mutluluğunuza ortak oluyoruz. Bebeğinizin vatanımıza, milletimize ve size hayırlı bir evlat olmasını Yüce Allah`tan diliyor ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmenizi diliyorum" dedi. 
Berberoğlu ve Durmaz aileleri de Başkan Ok`a teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Ok, sünnet çocuklarına saat hediye etti
Başkan Ok daha sonra, Ersel ve Nursen Güreli çiftini ziyaret edip, sünnet olan iki oğluna geçmiş olsun temennisinde bulundu.
İslam dininde ve Türk örfünde özel bir yeri bulunan sünnetin çocuklarımız ve aileleri için anlamlı ve özel bir gün olduğunu kaydeden Başkan Ok, sünnet hediyesi olarak çocuklara birer kol saati armağan etti.
Balıkesir Belediyesi`nce sürdürülen "Hoşgeldin Bebek" uygulamasıyla, yeni doğan bebekler evlerinde ziyaret edilerek ailelere, Belediye Başkanı İsmail Ok adına bir Hemşerilik Beratı ile bebek takımı veriliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli