Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

MHPli başkandan Kuran-ı Kerim hediyesi

MHPli başkandan Kuran-ı Kerim hediyesi

Aksakal Beldesinin MHPli Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, en güzel yatırımın rant sağlamak değil, insana yatırım olduğunu söyledi.

Aksakal Beldesinin MHP`li Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, en güzel yatırımın rant sağlamak değil, insana yatırım olduğunu söyledi.
Bandırma ilçesine bağlı Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir başkanlık makamında düzenlenen bir törenle hatim yapan 16 çocuğa ve 3 imama Kuran-ı Kerim hediye etti. Bandırma İlçe Müftülüğünün yaz dönemi Kuran kurslarına Aksakal`dan toplam 16 öğrencinin katıldığını hatırlatan Aksakal`ın MHP`li Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, "3 din görevlisinin nezaretinde kurslara giderek Kuran-ı Kerim öğrenen ve hatim eden bu çocuklarımızı yerel yönetim olarak teşvik etmek ve okuduklarını anlayabilmeleri için kendilerine mealli Kuran-ı Kerim hediye edildiğini" belirtti.
Milli ve manevi değerlere sahip çıkmayan toplumların ayakta kalabilmelerinin çok zor olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Taşdemir, "Yerel yönetim olarak beldemizde ikamet eden çocuklarımızın bu değerleri bilmesi ve sahip çıkmaları için gerekli her türlü maddi ve manevi desteği veriyoruz. Dünyanın fani olduğunu anlatan Taşdemir, yatırımların en güzeli ranta rant katmak değil, yatırımların en güzeli insana yapılan yatırımdır" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı