Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MHPli bayanlarda Büyükşehir seçimine kilitlendi

MHPli bayanlarda Büyükşehir seçimine kilitlendi

MHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Çelebi yaptığı açıklamada MHP İl Kadın Kolları olarak uzun süredir Balıkesir merkezde sivil toplum kuruluşları, ev ve esnaf ziyaretlerine ilave olarak, ilçelerde düzenlenen etkinliklere de katılarak dest

MHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Çelebi yaptığı açıklamada MHP İl Kadın Kolları olarak uzun süredir Balıkesir merkezde sivil toplum kuruluşları, ev ve esnaf ziyaretlerine ilave olarak,  ilçelerde düzenlenen etkinliklere de katılarak destek verdikleri söyledi.
14 Şubat Perşembe günü Karaağaç, Gömeç, Havran, Edremit, Burhaniye ve Ayvalık kadın kolları ile bir araya gelinen toplantılarda, partiye yeni katılan bayan üyelere parti rozetlerin takıldığını ifade etti.
Periyodik olarak düzenli bir şekilde devam eden bu çalışmalarla bayanlarla fikir teatisi yapma imkanı bulduklarını kaydeden Çelebi, "fikir alışverişleri bizim yapmış olduğumuz plan ve proje bazındaki çalışmalarımıza bizlere yön vermektedir`` dedi.
MHP`li olmayan tüm vatandaşlarla da buluşmakta kararlı olduklarının altını çizen Çelebi, "Partimizin kapısı doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Türk Milletinin birer ferdi olarak bizler biliyoruz ki, Türkiye`nin geleceğini ancak hep birlikte ve el ele inşa edebiliriz. Yani birlik olursak, beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız. Çünkü gün, milli birlik ve dayanışma ruhuyla uyanmak ve ayağa kalmak günüdür. Türk Milleti ortak akıl ve sağduyu ile bu badireleri de mutlaka atlatacaktır. Bu nedenle, elimizden geldiği kadar, cenabı Allah`ın izniyle girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmayacağız. Türk Milliyetçileri olarak Türkiye`nin Milli Birliğini ve bin yıllık kardeşliğini korumak için demokratik ve meşru zeminlerde sonuna kadar mücadele edeceğiz.`` dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı