Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

MHPli Nazlıoğlundan, huzurlu seçim temennisi

MHPli Nazlıoğlundan, huzurlu seçim temennisi

MHP Erdek İlçe Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu, 30 Martta yapılacak yerel seçimlerin Erdekte huzur ve barış içinde geçmesi dileğinde bulundu.

MHP Erdek İlçe Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu, 30 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerin Erdek`te huzur ve barış içinde geçmesi dileğinde bulundu.
MHP İlçe Başkanı Nazlıoğlu, parti merkezinde yaptığı basın toplantısında, 5 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde huzur ve barışın egemen olması temennisinde bulunup, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının seçme hakkı olduğu gibi seçilme hakkının da var olduğunu hatırlattı.
Her vatandaşın yaşadığı yerin mahalle muhtarını, belediye başkanını, Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne alınmasından dolayı da Balıkesir Büyükşehir Başkanını Erdek ve bağlı tüm mahalle seçmenlerince seçileceğini kaydeden MHP İlçe Başkanı Nazlıoğlu, yaşadığımız ilçeyi yönetmeye talip çok sayıda adayın çıkabileceğini, bunun demokrasinin bir güzelliği olarak görülmesi gerektiğine dikkat çekti.
Erdek Belediye Başkanlığı`na aday olacakların ilçeye hizmet etmek inancıyla aday olduklarını belirten Nazlıoğlu, "Her seçim sonunda elbette ki kazanan ve kaybeden olacaktır." dedi.
Seçim sonucunun halkın hür iradesiyle belirleneceğini işaret eden Nazlıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Siyasi partilerin gösterdikleri adayların yanı sıra bağımsız adaylarda olabilir. Seçim sonunda seçilen belediye başkanlarımızın görevi seçildikleri yörede ekonominin hayat bulması için istihdam sağlamak, halkın yaşam standartlarını daha yukarılara çıkmasına katkı vermek öncelikli görevleri içinde olmalıdır.                  
Ben MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu olarak, bu amaç için seçime giren veya girecek adaylara başarılar diliyorum. Halkımızın vereceği karara Milliyetçi Hareket Partisi olarak saygı duyacağımızı belirtmek isterim. 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere ilçemizde de huzurla, barışla, herkesin birbirine saygı göstererek geçmesini arzu ediyorum. Son sözü seçmenlerimizin söyleyeceği inancıyla tüm halkıma saygı ve selamlarımı sunuyorum."   


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli