Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP`li Bayanlar Kahvaltıda buluştu

MHP`li Bayanlar Kahvaltıda buluştu

MHP Erdek Kadın Kolları başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle kahvaltı düzenledi.

MHP Erdek Kadın Kolları başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle kahvaltı düzenledi.
Erdek Yağcı Otel`de düzenlenen kahvaltıya, Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Semra Şık ve yönetim kurulu üyeleri, Bandırma İlçe Kadın Kolları yönetimi ile çok sayıda partili üye katıldı.

10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan anneler günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda, Erdek İlçe Kadın Kolları Başkan yardımcısı Neşe Karakaş kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında, "Sevgili misafirler öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Kadın Kolları teşkilatımızın düzenlediği kahvaltıya hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı içerisinde, önümüzdeki hafta kutlayacağımız anneler gününüzü en kalbi duygularımla kutlamak istiyorum. İlk ve ebedi öğretmenimiz canımız annelerimizin, sizlerin huzurunda saygıyla eğilerek ellerinden öpüyorum. Hayatta olmayan annelerimize rahmet yaşayanlara da sağlıklı ve huzurlu ömür diliyorum. Onlar sadece ana değil, sırdaş, yoldaş, kardeş, sevgili, eş ve yeri geldiğinde cephede asker olan en değerli varlıklardır. Bu güzel günde kahvaltımıza katılarak şeref verdiğiniz ve kıymetli vakitlerinizi bizlerle paylaştığınız için yönetim kurulumuz adına hepinize ve bu kahvaltıda emeği geçen kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Kahvaltı, MHP Kadın Kolları Başkan yardımcısı Karakaş`ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ise bayanların çay içip sohbet yaptıkları esnada, kahvaltıya katılanlara çekiliş yapılarak çeşitli hediyelerin dağıtıldığı gözlendi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false