Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHPnin Belediye Başkan adayı Nazlıoğlu

MHPnin Belediye Başkan adayı Nazlıoğlu

MHP İlçe Başkanı Nazlıoğlunun, Erdek Belediye Başkanlığına adaylığı açıklandı.

MHP İlçe Başkanı Nazlıoğlu`nun, Erdek Belediye Başkanlığı`na adaylığı açıklandı.
2014 Yerel Seçimlerinde Erdek Belediye Başkanlığı için mücadele edecek olan Z. Haluk Nazlıoğlu`nun adaylığı 2 Kasım günü Kayseri`de yapılan `Tanıtım Toplantısında` kesinlik kazandı.
MHP`nin 9`u Büyükşehir, 15`i il olmak üzere toplam 220 belediye başkan adayı kamuoyuna aynı tarihte açıklanmış ve tanıtılmıştı.
Bahçeli, Kayseri`de 220 Belediye Başkan adayını tanıttı. 
MHP, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 29 Eylül`de Ankara Arena Kapalı Spor Salonu`nda MHP Lideri Devlet Bahçeli`nin de katıldığı 1. aday tanıtım toplantısında 252 il, ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayı açıklanmıştı.
MHP`nin "Mahalli İdareler Seçimi 2. Etap Aday Takdim Toplantısı ise 2 Kasım günü Kayseri`de yapıldı. Bahçeli`nin de katıldığı toplantıda 220 belediye başkan adayı daha basına tanıtıldı.
MHP Liderinin, Erdek ilçesi dahil çevre ilçelerde belediye başkanlığı seçimlerine gireceğini açıkladığı adaylar ile ilçeleri: Erdek-Z. Haluk Nazlıoğlu, Marmara-Recep Ahmet Mercan, Gönen-Mustafa Gürcanlar, Manyas-Necmi Çetin, Balya-Osman Kılıç.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı