Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

MHPnin güçlü ismi Aşkın Akçay: Bandırma da MHP diyecek

MHPnin güçlü ismi Aşkın Akçay: Bandırma da MHP  diyecek

CHPnin son günlerdeki söylemlerinin milletimizi tedirgin ettiğini söyleyen MHP Balıkesir Milletvekili adayı Ruşen Aşkın Akçay, Bandırma seçmeninin MHPyi birinci parti yapacağını ileri sürdü.

CHP`nin son günlerdeki söylemlerinin milletimizi tedirgin ettiğini söyleyen MHP Balıkesir Milletvekili adayı Ruşen Aşkın Akçay, Bandırma seçmeninin MHP`yi birinci parti yapacağını ileri sürdü.
Seçim çalışmalarında geçtiğimiz günlerde Bandırma`yı ziyaret eden MHP`nin dinamik adayı Av.R.Aşkın Akçay, Bandırma`lılardan gördüğü inanılmaz ilgiden ve vatandaşlardan aldığı izlenimler  sonrasında  "Balıkesir`imizin bu bölgesi de sandıkta  MHP  diyecek"  dedi.
Bandırma esnafını tek tek ge-zerek hal hatır soran, onların şikayetlerini dinleyen Akçay, vatandaşlara partisinin görüşlerini ve iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri çözüm projelerini anlattı. Diğer yerlerde karşılaştığı sıkıntıların aynısının Bandırma`da da yaşandığını söyleyen Akçay, esnafımızın, çalışanın,üretenin ve emeklilerimizin milli gelirden hak ettiği payı alamadığını söyledi.
"Sanayimiz gerilemekte, çiftçimiz perişan, esnafımız borç batağında,emeklimiz ay sonunu zor getirmekte, çalışanlar ümitsiz, gençlerimiz gelecek kaygısından karamsar  durumda. Buna karşılık iktidarı dokuz yıldır elinde bulunduran AKP`liler ve yandaşları hızla zenginleşmekte, servetlerine servet katmaktadırlar. Sadece yakın çevresini gören sayın başbakanımız, etrafındaki  yalakaların memnuniyetini gördükçe vatandaşımızın da öyle olduğunu sanıyor. Ekonomik kriz kendilerini ve yandaşlarını "Teğet" geçmiş olabilir. Ama gelsin Bandırma`yı, Erdek`i, Manyas`ı, Gönen`i  görsün bakalım. Esnafın halini, çiftçinin durumunu bir de kendi gözleriyle görsün. Buralardan yükselen feryat iç yakıyor. Her gün kepenk indiren bir çok esnafımız var, ekonomik sıkıntılardan haciz kıskacında cebelleşen çiftçimiz var, boşanmalar artıyor,gençlerimizin sınav hırsızlıkları yüzünden gelecekleri çalınıyor. Bunları da  görsün. Ama aranıza girmedikleri için göremiyorlar. Daha doğrusu görmek istemiyorlar. Dikkat edin seçimler yaklaştı, sizlerin dertleriyle ilgilenen yok. Varsa yoksa yeni anayasa." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı