Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP´YE TAZE KAN

MHP´YE TAZE KAN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı´nın Afrin şehitlerini anma ve üye katılım programı Balkonuk Center´da yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı´nın Afrin şehitlerini anma ve üye katılım programı Balkonuk Center´da yapıldı. Afrin operasyonu ve tüm şehitler için mevlit okunması ile başlayan programda partiye yeni katılan 1100 yeni üyeye rozet takıldı.
Gerçekleştirilen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy yanı sıra Balıkesir MHP İl Başkanı Suat Par, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Altıeylül MHP İlçe Başkanı Orhan Dereli, Karesi MHP İlçe Başkanı Osman Tümen, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından şiirlerin okunduğu programda açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Suat Par yaptı.
Afrin şehidi Bilal Akpınar´ın vasiyetini okuyarak sözlerine başlayan MHP İl Başkanı Suat Par, ülkücü hareketin önemine dikkat çekti. Par: ?Bu vatan evlatları var oldukça, Anadolu Türk´ün vatanı olmaya devam edecektir. Küresel güçler tarafından Ortadoğu ve Anadolu coğrafyasını yediden dizayn etmek istemesi ülkemizi ateş çemberi içerinde bıraktı. Batı PKK, PYD, IŞID ve benzeri terör örgütlerini kullanarak ülkemize savaş açmıştı. Liderimi doktor Devlet Bahçeli´nin beka sorunu diyerek bahsettiği tehdit var olma yok olma meselesidir. Liderimiz devlet Bahçeli, siyasi kaygıları bir kenara bırakarak milletinin ve devletinin geleceği için çaba sarf etmektedir. Bunun en iyi örneği küresel güçlere karşı koyduğu tavrıdır. MHP´nin bu tavrı milletimizin çoğunluğu tarafından kabul görmüştür. Görünen o ki MHP ve lideri Bahçeli´ye ihtiyaç vardır. Ülkücü kadrolar ülkenin bütünlüğü ve bekası için canını vermeye hazırdır. MHP´nin güçlenmesi için bizde Balıkesir olarak olağan üstü gayret sarf ediyoruz? dedi.
Sözlerini Aşık Sefai´nin sözleri ile son veren İl Başkanı Par´ın konuşması salondan büyük alkış aldı.
2019 İÇİN KAPI KAPI ÇALIŞACAĞIZ
Daha sonra konuşan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, yereldeki başarının geneli önemli ölçüde etkilediğini hatırlatarak 2019´da kapı kapı çalışarak Büyükşehir´i ve ilçe belediyeleri kazanmaları gerektiğini söyledi. Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum hayatımda şeref madalyası saydığım ülkü davasının içinde olmaktan gurur duyuyorum. Bugün bu salonda MHP´nin Türkiye Cumhuriyetinin her an ihtiyaç duyduğu gibi tek başına iktidara gelecek dava arkadaşlarımı görmekteyim. Bizler dar ve zor şartlarda çalıştık. Ecdat ihtiyaç olduğunda zorluklara direnerek vatan için gerisi teferruat diyerek çalışmıştır.
Bugünde bizler bu ecdadın misyonu olarak davaya devam etmekteyiz.
MHP il ve ilçe kongrelerini tamamladı. Bizlere Balıkesir olarak kendi kapsının önünü süpürecek mantığıyla ben demeden biz diyerek çalınmadık kapı bırakmadan, Büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçeleri kazanmamız lazım. Yereldeki başarı iktidara taşır. Bu nedenle en iyi şekilde çalışmalıyız? dedi. Haber: İlkan Toprak



Anahtar Kelimeler: TAZE
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli